Tavoita kaikki liikekumppanisi Pageron avulla

Maksimoi yrityksesi tavoitettavuus Pageron avoimen ja pilvipohjaisen verkoston kautta. Yhdellä yhteydellä verkostoomme tavoitat kaikki liikekumppanisi.

Lue lisää

Lisää yrityksen tavoitettavuutta

Tavoitteemme on tarjota mahdollisimman kattava yritysverkosto, jotta voit maksimoida sanomaliikenteesi riippumatta siitä, mitä palveluntarjoajaa liikekumppanisi käyttävät. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan yhteentoimivuuttamme luomalla lisää yhdysliikennesopimuksia useammilla markkinoilla eri toimialoilla ympäri maailman.

Mitä yhteentoimivuus on?

Yhteentoimivuus tai yhdysliikenne on erilaisten järjestelmien kyky kommunikoida keskenään, usein digitaalisessa yhteydessä. Meidän toimialallamme yhteentoimivuudessa on kyse palveluntarjoajista, jotka luovat kytkentöjä alustojensa tai verkkojensa välillä, jotta heidän asiakkaansa kykenevät helposti kommunikoimaan rajattomasti asiakkaiden kanssa yhden kanavan kautta. Monet palveluntarjoajat tai ohjelmistotoimittajat kykenevät tarjoamaan EDI-yhteyksiä, mutta EDI ei ole yhteentoimivuutta. EDI on niin sanottu yhdeltä yhdelle -yhteys, mikä merkitsee sitä, että mitä enemmän liikekumppaneita sinulla on, sitä enemmän yksittäisiä EDI-yhteyksiä sinun täytyy luoda. Lisätietoa yhteentoimivuudesta ja siitä, miksi on tärkeä miettiä sitä palveluntarjoajaa valittaessa, löytyy blogissamme.

Selvitä, miten maksimoit tavoitettavuutesi Pageron avulla

Ota yhteyttä

Yhdysliikennekumppanimme

Meillä on yhdysliikennesopimuksia useiden operaattoreiden kanssa ja verkostomme kasvaa koko ajan. Alla on lista kaikista yhdysliikennekumppaneistamme.

Yhteentoimivuus

Aksesspunkt Norge AS
Apix
B2Boost
Babelway
Bankgirot
Basware
CGI
Comarch
Crediflow
Crossinx
Danske Bank
DIG AG
EDI Solutions
eDiversa
Evry
Indra

InExchange
Integrasjonssystemer (ISYS)
Invinet (B2BRouter)
KMD
Kofax
Liaison
Logiq
Maventa
Netbox
Nordea
OpusCapita
Osuuspankit ja Pohjola Pankki
Paikallisosuuspankit
PostNord Strålfors
Ropo Capital
Scancloud

SERES
Sproom
Swedbank
Taulia
Tieto
Tradeshift
TrueCommerce
Truelink
Visma Commerce
Visma Services Norge
VismaProceedo
Å-data
Åland Post
Ålandsbanken

Yhteistyö/kumppanit

baVel
Cegedim
Edicom
Elemica
Media Ocean
PRIHandel
Saphety
SIX Paynet
Telia Sonera Sverige
Tungsten Network
Viaduct
Volvo