Pageron ratkaisut julkiselle sektorille
Täydellinen katsaus ostoihin ja toimittajiin

Hallinnoi hankintoja, konsolidoi toimittajat ja alenna kustannuksia

Pageron ratkaisut julkiselle sektorille on kehitetty vastaamaan alan ainutlaatuisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Saat täydellisen yleiskatsauksen toiminnastasi 100 % digitaalisella sanomaliikenteellä. Konsolidoi ostot ja toimittajat, käytä sähköisten asiakirjojen sisältövaatimuksia ja täytä liiketoimintakumppaniesi muoto- ja sisältövaatimukset. Kaikki yhdellä yhteydellä Pageroon.

Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Managed services – toimittajien aktivointi

Not sure where to start? Etkö ole varma, mistä aloittaa? Pageron aktivointitiimi toteuttaa räätälöidyn aktivointiprosessin ja auttaa liikekumppaneitasi liittymään palveluverkostoon nopeasti ja helposti. Kokenut ja monikielinen tiimimme toimii useilla eri aikavyöhykkeillä ja voi tarjota henkilökohtaista palvelua ja nopeaa tukea kaikille liikekumppaneillesi, jotta pääset alkuun nopeasti ja vaivattomasti.

Yksi prosessi, joka täyttää kaikki vaatimukset

Riippumatta siitä, mitä järjestelmiä ja prosesseja käytät tai mitä järjestelmiä ja millainen kapasiteetti liikekumppaneillasi on, Pageron avoin verkko ja sovellukset tarjoavat mahdollisuuden täyttää kaikki tarpeesi yhdellä ainoalla ratkaisulla. Lyhennä kiertoaikoja, vähennä tiedonlaadun varmistamiseen käytettävien työkalujen tarvetta ja vapauta resursseja lisäarvoa tuottaviin toimintoihin digitalisoimalla ja automatisoimalla täysin sanomaliikenteesi. Liikekumppaneittesi digitaalisesta valmiudesta ja lainsäädännöllisistä tai toimialakohtaisista vaatimuksista riippumatta voimme auttaa sinua saavuttamaan täysin digitaalisen ja automatisoidun prosessin täydellä läpinäkyvyydellä ja yleiskatsauksella – reaaliajassa.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Tehosta prosesseja valitsemalla Pagero julkiselle sektorille

OTA YHTEYTTÄ
Pageron avulla tavoitamme helposti kaikki toimittajamme, myös pienet ja keskisuuret yritykset. Pystymme käsittelemään suurempia määriä ja tavoitamme samalla enemmän toimittajia, mikä oli meille erittäin tärkeää.
Per Carlsson, Sigtunan kunnan talousjohtaja