Pagero pk-yrityksille
Digitaaliseksi nopeasti ja helposti

Täytä vaatimukset ja vapauta resursseja

Pageron ratkaisut pk-yrityksille mahdollistavat sinulle verkkolaskujen sekä sähköisten tilausviestien lähettämisen tai vastaanottamisen nopeasti ja helposti. Joustavat ja helppokäyttöiset palvelumme auttavat sinua täyttämään mitkä tahansa liikekumppanin vaatimukset – voit vapauttaa resursseja hallinnollisista tehtävistä ja käyttää niitä ydintoimintojesi kehittämiseen.

  • Täytä liikekumppaneittesi vaatimukset
  • Pääse alkuun nopeasti ja helposti
  • Tavoita kaikki liikekumppanit yhdellä ratkaisulla
  • Mahdollisuus lähettää B2B-, B2G- ja B2C-sanomia

Pagero Free – paperittomuuteen ilmaiseksi

Pagero Free, ilmainen ja helppokäyttöinen verkkoportaalimme, jonka välityksellä voit helposti hoitaa rajallisen määrän sähköisiä asiakirjoja kuukaudessa. Laadi ja lähetä tai vastaanota asiakirjasi nopeasti ja helposti verkossa tarvitsematta investoida ohjelmistoihin tai taloushallinnon järjestelmiin. Tarvitset vain tietokoneen ja internetyhteyden sekä kirjautumistietosi.

Pagero Web Portal – rajaton potentiaali

Normaalissa verkkoportaalissamme lähettämillesi, vastaanottamillesi tai käsittelemillesi asiakirjoille ei ole määrärajoituksia. Kirjaudu verkkopohjaiselle tilillesi ja luo ja lähetä tai vastaanota asiakirjasi nopeasti ja helposti verkossa tarvitsematta uusia ohjelmistoja tai järjestelmiä.

Pagero Connect – saumaton integrointi ERP- ja taloushallintojärjestelmiesi optimoimiseksi

Laadi laskusi tavalliseen tapaan taloushallinnon järjestelmässäsi ja anna Pagero Connectin toimittaa ne liikekumppaneillesi. Tiedostot muunnetaan automaattisesti verkkolaskuiksi liikekumppaneittesi tarvitsemassa muodossa ennen toimitusta. Muille kuin digitaalisesti toimiville liikekumppaneille laskut voidaan toimittaa PDF-tiedostoina tai postitse.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme, miten voimme auttaa sinua keventämään liiketoimintojasi

Aiheeseen liittyvä sisältö

Resource Centre