Ostolaskuautomaatio
Minimoi virheiden käsittely ja kustannukset

Vastaanota kaikki toimittajien laskut sähköisesti

Kevennä ostoreskontran prosesseja, eliminoi tarve käyttää tietojen laadunvalvontavälineitä ja lyhennä kiertoaikoja ottamalla vastaan kaikki toimittajiesi laskut sähköisesti Pageron verkoston kautta. Varmista tietojen laatu ja minimoi virheiden käsittely riippumatta toimittajiesi prosesseista ja valmiuksista. Pageron liiketoimintajärjestelmästä riippumaton alusta integroituu saumattomasti olemassa oleviin ERP-järjestelmiin tai kolmannen osapuolen hyväksyntäjärjestelmiin, mikä varmistaa, että vain oikeat tiedot käsitellään.

Paikallinen säännöstenmukaisuus ja täydellinen läpinäkyvyys

Pageron Compliance-palvelu täydentää nykyisiä AP-järjestelmiä ja auttaa sinua täyttämään paikallisissa säännöksissä asetetut vaatimukset samalla, kun sisäinen läpinäkyvyys on taattu. Liity Compliance Reporting -järjestelmäämme, niin saat ilmoitukset reaaliajassa mahdollisista poikkeavuuksista aktiivisilla markkinoillasi tai sääntövaatimuksista muilla kiinnostavilla markkinoilla. Integroi sovelluksesi, kuten E-arkistointi ja Digitaalinen allekirjoitus, laajentaaksesi talousjärjestelmiesi sääntöjenmukaisuustoimintoja.

Siirry sähköiseen laskutukseen tänään

Lisäarvopalvelut

Toimittajille, joiden toiminnot eivät ole digitaaliset

Ilmainen Pagero Free -verkkoportaalimme mahdollistaa toimittajille, joilla ei ole digitaalisia toimintamahdollisuuksia, sähköisten laskujen välittömän konvertoinnin ja lähettämisen sinulle. Vaihtoehtoisesti Optisen merkintunnistus (OCR) -skannauspalvelumme ja Data Capture -palvelumme voi muuntaa kaikki laskut ja toimittaa ne suoraan nykyiseen olemassa olevaan ERP- tai taloushallintojärjestelmääsi.

Valitsimme Pageron sen pilvipohjaisen verkon ketteryyden ja skaalautuvuuden takia sekä sen ansiosta, että Pageron tiimillä on hyvä reagointikyky liiketoimintamme tarpeisiin ja vaatimuksiin.
KELLY MANINGAS, POHJOIS-AMERIKAN OSTORESKONTRA- JA IFS-IMPLEMENTOINTIPÄÄLLIKKÖ, SHAWCOR

Aiheeseen liittyvä sisältö

Resource Centre