Analytiikka ja Raportointi
Parempi ymmärrys johtaa parempiin päätöksiin

Hyödynnä digitaalisten toimintojesi arvo

Paranna nykyisten raportointi-, analysointi- ja Business Intelligence -työkalujesi tarkkuutta tai laadi räätälöityjä raportteja Pageron verkostossa käyttämällä jäsenneltyä dataa reaaliaikaisen päätöksenteon tehostamiseksi. Indeksoimalla kaikki tulevat ja lähtevät asiakirjat sekä otsikko- että rivitasolla Pagero helpottaa tietojen analysointia, tulkintaa ja käyttöä mahdollistamalla räätälöityjen raporttien ja Analytics Dashboard -työkalumme käytön. Käyttämällä palveluitamme voit:

  • Tarkistaa maksutapahtumiesi tilanteen reaaliaikaisesti
  • Saada tietoa maksujen toteutumismalleista tuotteittain tai liikekumppaneittain
  • Analysoida ostokäyttäytymistä useiden yhtiöiden mittakaavassa
  • Tunnistaa myyntitrendejä tuotteittain tai asiakkaittain

Analytics Dashboard tarjoaa konsernitason tietoja

Seuraa yksittäisten yhtiöiden tai monen yksikön toimintoja yhden koontinäytön avulla. Riippumatta ERP-järjestelmien, formaattien tai prosessien määrästä tai tyypistä helppokäyttöinen analytiikkanäkymä mahdollistaa maksutapahtumien ja koostettujen tietojen tosiaikaisen seurannan parempaa jäljitettävyyttä ja tietoisuutta varten.

Tavoita kaikki liikekumppanisi Pageron avoimen pilvipohjaisen verkon kautta

OTA YHTEYTTÄ

Transaktioraportti tarjoaa yksityiskohtaisen analyysin

Pageron transaktioraporttien avulla voit luoda tarkkoja ja yksityiskohtaisia raportteja erityistarpeittesi mukaan. Laadi säännöllisesti toistuvia raportteja ja vastaanota ilmoituksia sähköpostitse tai luo reaaliaikaisia raportteja tarvittaessa. Raportit on myös mahdollista jakaa organisaatiossa tai niitä voi käyttää liiketoimintojen tukena esimerkiksi tilintarkastuksen yhteydessä.

Accurate Spend Management vähentää virheiden käsittelyä ja nopeuttaa kiertoa

Tarkista laskujesi oikeellisuus toimittajan kanssa tehtyä sopimusta sekä hinta- ja tuotetietoja vastaan reaaliajassa Pageron Accurate Spend Managementin avulla. Vastaanota hälytyksiä poikkeamista sopimukseen verrattuna niiden tapahtuessa ja aseta poikkeamien käsittelemistä koskevat automaattisen liiketoimintasäännöt kiertoaikojen lyhentämiseksi ja virheiden käsittelyn sujuvoittamiseksi.

Aiheeseen liittyvä sisältö