Verkkolaskujen lähettäminen Keminmaan kunnalle

Lue, miten voitte lähettää verkkolaskuja Keminmaan kunnalle.

Lisää Keminmaan kunta Omaan asiakasrekisteriin.
Ota yhteyttä palveluntarjoajaanne reitityksen tilaamista varten.

Verkkolaskuosoite: 003702104698
Operaattori: CGI
Välittäjän tunnus: 003703575029

Voit olla yhteydessä Pageroon saadaksesi lisätietoa heidän tarjoamista verkkolaskupalveluista. Lähetä yhteystietosi heille sivun vasemmassa laidassa olevan linkin kautta (syötä projektikoodi FreePortal_Keminmaan) ja he ovat yhteydessä teihin.

Voitte myös rekisteröityä Pagero Free Web –portaalin käyttäjäksi. Keminmaan kunta tarjoaa kaikille toimittajilleen maksuttoman pääsyn Pagero Free Web –portaaliin. Portaalin kautta voit aloittaa verkkolaskujen lähetyksen Keminmaan kunnalle ilman veloituksia.

Rekisteröidy projektikoodilla FreePortal_Keminmaan linkista tämän sivun vasemmasta laidasta, mikäli olette kiinnostuneet tämän palvelun käytöstä. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi sisäänkirjautumiseen tarvittavat tiedot.

Pageron tukisivuilta löydät lisää kuinka Pagero Free Web –portaalia käytetään.

Pagero Free Web Portalilla pystyt lähettämään verkkolaskuja myös muille asiakkaille. Palveluun kuuluu lisäksi maksuton tuki Pagero Service Center kautta.

Helppo verkkolaskutus Pageron kanssa

Kaikki Pageron asiakkaat kommunikoivat pilvipohjaisen verkostomme, Pagero Online, kautta. On useita eri tapoja kuinka kommunikoit riippuen mm. laskuvolyymista ja automaation tarpeesta:

Pagero Web Portal

Pagero Web Portal on sopiva yrityksille, joilla on muutamia kuukausittaisia laskuja jotka on lähetettävä sähköisesti ilman suurta investointia.

Pagero Connect

Pagero Connect on yrityksille joilla on taloushallinnonjärjestelmä ja halutaan laskujen käsittely tehokkaammaksi ilman normaalien rutiinien muuttamista.

Pagero Server Connect

Pagero Server Connect on täysin automatisoitu ratkaisu joka mahdollistaa yrityksien lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja Pagero Onlinen kautta suoraan liiketoimintajärjestelmään.

Lue lisää