///Verkkolasku pienyrityksille
Verkkolasku pienyrityksille2018-09-07T12:03:15+00:00

Verkkolasku pienyrityksille

Täytä verkkolaskuvaatimukset

Onko asiakas pyytänyt sinua lähettämään verkkolaskuja? Tarvitsetko helpon ja kätevän ratkaisun verkkolaskujen lähettämiseen ilman suurempia investointeja? Palveluidemme avulla pääset alkuun nopeasti ja helposti – me hoidamme tekniikan, ja sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Kun käytät palveluitamme, tavoitat lisäksi kaikki muut verkostomme yritykset – näin tavoitat enemmän asiakkaita yhden ja saman ratkaisun avulla!

Valitse kahdesta palvelusta: Pagero Web Portal ja Pagero Connect

Lähetä verkkolaskuja helposti ja näppärästi verkossa 

Pagero Web Portal

Pagero Web Portalin avulla voit luoda ja lähettää verkkolaskuja nopeasti ja helposti tilisi kautta pilvipohjaisessa Pagero Online -palvelussamme. Sinun ei tarvitse investoida ohjelmistoihin tai talous- ja liiketoimintajärjestelmiin. Tarvitset vain verkkoyhteydellä ja verkkoselaimella varustetun tietokoneen sekä Pagero Online -kirjautumistunnukset.

Lähetä verkkolaskut nopeasti ja tehokkaasti talousjärjestelmäsi kautta

Pagero Connect

Voit luoda laskut tavalliseen tapaan talousjärjestelmässäsi. Jos talousjärjestelmä pystyy jo luomaan verkkolaskuja, voit tallentaa ne määriteltyyn kansioon tietokoneellasi. Muussa tapauksessa voit tulostaa laskun Pagero Printer -tulostimellamme, joka luo verkkolaskun. Tämän jälkeen Pagero Online toimittaa verkkolaskut automaattisesti vastaanottajille halutussa tiedostomuodossa.

Huomaathan, että voit lähettää kaikki laskusi Pagero Connectin kautta. Vastaanottajat, jotka eivät voi vastaanottaa verkkolaskuja, saavat laskun PDF-muodossa tai paperikirjeenä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Yrityksessämme on kolme Pagero Online -käyttäjää, ja olemme kaikki samaa mieltä siitä, että laskuttaminen on nykyään paljon helpompaa. Ero aikaisempaan on huomattava.

Lennart Svensson, talousjohtaja, Gustaf Fagerberg.
Lue asiakascase täältä

Tutustu tarjontaamme

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok