//Accurate spend management
Accurate spend management2019-02-26T11:06:37+00:00

Accurate spend management

Yrityksen kulut kuriin

Pageron Accurate Spend Management -palvelu tarjoaa ostohenkilöstölle, kontrollereille ja talousjohtajille tehokkaan työkalun yrityksen kulujen hallintaan.

Yleiskuva kuluista Pagero ASM:n avulla

Pagero ASM tallentaa ja indeksoi* kaikki tiedot otsikko- ja rivitasolla Pagero Onlinessa käsitellyistä laskuista. Tämän jälkeen tiedot voidaan viedä jatkoanalyysia varten. Pagero ASM auttaa tunnistamaan seuraavat asiat:

*Indeksointi tapahtuu heti laskujen saavuttua Pagero Onlineen, ja kulutiedot ovat käytettävissä reaaliajassa.

  • Ostamisen mallit ja niiden muutokset ajan myötä

  • Mitä tuotteita ja palveluja ostetaan?
  • Miltä toimittajilta näitä ostoja tehdään?
  • Mitä tuotteita ja palveluja ostetaan voimassa olevien sopimusten ulkopuolelta?
  • Minkä toimittajien kanssa yrityksellä ei ole sopimuksia?
  • Vastaavatko laskutetut hinnat sovittua?
  • Onko olemassa uusia sopimusmahdollisuuksia?
  • Mitä rutiineja voidaan parantaa?

Mittarit ja raportit analysointia varten

Kootut ja luokitellut tiedot visualisoidaan mittaristoissa, joista yrityksen kulujen yleiskuvan näkee nopeasti. Yksityiskohtaiset tiedot voi viedä Exceliin jatkoanalyysia ja päätöksentekoa varten.

Kattavien ja hyvin järjesteltyjen tietojen avulla on mahdollista tehdä parempia analyyseja ja tietoon perustuvia päätöksiä siitä, kuinka yrityksen hankintamenettelyjä voidaan parantaa.

Tehokkaat ostot auttavat yrityksiä säästämään aikaa ja rahaa ja vahvistavat yrityksen ja sen toimittajien välisiä suhteita. Tietoja voidaan käyttää myös kassavirtaennusteiden tekemiseen.

Reagoi nopeasti poikkeamiin

Pagero ASM ei ole pelkästään työkalu, jolla saa tietoja yrityksen kuluista jälkikäteen. Palvelussa on myös validointitoiminto, jolla yritys voi jatkuvasti seurata voimassa olevista sopimuksista poikkeavia hintoja.

Validointitoiminto tarkistaa saapuneiden laskujen hinnat ja vertaa niitä sopimuksiin. Laskut, jotka eivät vastaa sopimuksia, merkitään, minkä jälkeen vastuuhenkilö voi ryhtyä tarvittaviin toimiin. Lasku voidaan joko palauttaa toimittajille yhdessä tarvittavia korjauksia koskevien tietojen kanssa tai hyväksyä maksettavaksi, jos sitä pidetään kohtuullisena.

Näin poikkeamat sopimuksista voidaan korostaa ja niihin voidaan puuttua varhain, mikä säästää yritykseltä sekä aikaa että rahaa.

Hinta- ja tuotetietokanta

Käyttäjä voi ladata Pagero ASM:ään tietoa hinnoista ja tuotteista. Tarvittaessa yrityksen omaan hinta- ja tuotetietokantaan voidaan luoda liittymä rajapinnan avulla.

Haluatko lisätietoja?

OTA YHTEYTTÄ

Lue lisää tarjonnastamme

Käytämme evästeitä ja muita kolmansien osapuolten palveluja analysoidaksemme verkkoliikennettä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia seuraamalla tietosuojaselosteemme ohjeita. OK