Töihin Pagerolle

Lähde matkalle kanssamme!

Pagero etsii jatkuvasti osaavia ja innovatiivisia ihmisiä, jotka haluavat työskennellä luovassa ja dynaamisessa ympäristössä. Avoimet työpaikat on lueteltu alla. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen täällä.

Oscar Wegland

Managing Director, Pagero UK

“Minusta tuli Iso-Britannian Pageron toimitusjohtaja, kun olin 26-vuotias. Mielestäni tämä kertoo paljon Pageron asenteesta – se palkitsee ihmisiä, joilla on ideoita ja kunnianhimoa riippumatta heidän iästään.”

Isabel Gonzalez

Sales Manager, Pagero Iberica (Pagero)

“Pagero Group tuo yhteen hauskoja, iloisia, älykkäitä ja lämminsydämisiä ihmisiä, joiden kanssa olen saanut etuoikeuden työskennellä. Olemme kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta – me olemme perhe.”

Malin Grahn

Project Manager, Pagero Group

“Pagerolla jokainen päivä tarjoaa uusia haasteita. Jotkut ovat isompia ja toiset pienempiä, ja on minun tehtäväni löytää paras ratkaisu niihin.”

Haluatko ottaa yhteyttä meihin??

Haluatko työskennellä Pagerolla ja sinulla on profiili, joka mielestäsi voisi kiinnostaa meitä? Kerro meille lähettämällä meille spontaani hakemus osoitteeseen job@pagero.com. Odotamme innolla kuulevan sinua!

Tietoa Pagero Groupista

Pagero on sitoutunut tekemään sähköisestä kaupankäynnistä helppoa. Autamme yrityksiä digitalisoimaan, automatisoimaan, tallentamaan ja tulkitsemaan dataa, jotta kaupankäynti kaikkien yhteistyökumppanien kanssa sujuisi vaivattomasti ja luotettavasti – ja vain yhdellä ainoalla yhteydellä Pagero Online -alustaan.