Pagerosta

/Pagerosta
Pagerosta 2018-01-24T10:09:12+00:00

Pagerosta

Pagero Group kehittää ja markkinoi Pagero Onlinea, joka on pilvipohjainen verkosto liiketoiminnallisten asiakirjojen tiedonvälitykseen hankinnasta-maksuun, tilauksesta-maksuun ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosesseihin. Pagero Online on kaikista toiminnanohjausjärjestelmistä riippumaton sekä sopii kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Lisäpalvelumme mahdollistavat oikeanlaisen tiedon saamisen sekä 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomavälityksen asiakkaillemme, joka johtaa vähenevään virhekäsittelyyn, paikallisten ALV-säännösten vaatimusten täyttymiseen ja hankintojen parempaan hallintaan. Pagero Online on myös yhdistetty lukuisiin muihin verkostoihin maailmanlaajuisen tavoitettavuuden saavuttamiseksi.

Pagero konserni koostuu yli 250 työntekijästä ja pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa. Lisäksi Pagerolla on paikalliset myyntikonttorit Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Lontoossa, Dublinissa, Amsterdamissa, Roomassa, Madridissa, Pariisissa, Istanbulissa Dubaissa, Chicagossa ja Oberhausenissa.