Pageron ratkaisut julkiselle sektorille
Täydellinen katsaus ostoihin ja toimittajiin

Hallinnoi hankintoja, konsolidoi toimittajat ja alenna kustannuksia

Pageron ratkaisut julkiselle sektorille on kehitetty vastaamaan alan ainutlaatuisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Saat täydellisen yleiskatsauksen toiminnastasi 100 % digitaalisella sanomaliikenteellä. Konsolidoi ostot ja toimittajat, käytä sähköisten asiakirjojen sisältövaatimuksia ja täytä liiketoimintakumppaniesi muoto- ja sisältövaatimukset. Kaikki yhdellä yhteydellä Pageroon.

Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Managed services – toimittajien aktivointi

Not sure where to start? Etkö ole varma, mistä aloittaa? Pageron aktivointitiimi toteuttaa räätälöidyn aktivointiprosessin ja auttaa liikekumppaneitasi liittymään palveluverkostoon nopeasti ja helposti. Kokenut ja monikielinen tiimimme toimii useilla eri aikavyöhykkeillä ja voi tarjota henkilökohtaista palvelua ja nopeaa tukea kaikille liikekumppaneillesi, jotta pääset alkuun nopeasti ja vaivattomasti.

Yksi prosessi, joka täyttää kaikki vaatimukset

Riippumatta siitä, mitä järjestelmiä ja prosesseja käytät tai mitä järjestelmiä ja millainen kapasiteetti liikekumppaneillasi on, Pageron avoin verkko ja sovellukset tarjoavat mahdollisuuden täyttää kaikki tarpeesi yhdellä ainoalla ratkaisulla. Lyhennä kiertoaikoja, vähennä tiedonlaadun varmistamiseen käytettävien työkalujen tarvetta ja vapauta resursseja lisäarvoa tuottaviin toimintoihin digitalisoimalla ja automatisoimalla täysin sanomaliikenteesi. Liikekumppaneittesi digitaalisesta valmiudesta ja lainsäädännöllisistä tai toimialakohtaisista vaatimuksista riippumatta voimme auttaa sinua saavuttamaan täysin digitaalisen ja automatisoidun prosessin täydellä läpinäkyvyydellä ja yleiskatsauksella – reaaliajassa.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Tehosta prosesseja valitsemalla Pagero julkiselle sektorille

Pageron avulla tavoitamme helposti kaikki toimittajamme, myös pienet ja keskisuuret yritykset. Pystymme käsittelemään suurempia määriä ja tavoitamme samalla enemmän toimittajia, mikä oli meille erittäin tärkeää.
Per Carlsson, Sigtunan kunnan talousjohtaja
Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Vähennä liikamaksuja ja käsittelyvirheitä Accurate Spend Managementilla

Vähennä villien ostojen määrää täsmäyttämällä laskut sopimuksiin nähden ja varmistamalla, että sopimus on tehty oikean toimittajan kanssa ja että hinta- ja tuotetiedot ovat oikein – reaaliajassa. Accurate Spend Management -palvelumme avulla saat varoituksia sopimuspoikkeamista, kun niitä ilmenee. Voit myös asettaa automatisoidut liiketoimintasäännöt poikkeamien käsittelylle kiertoaikojen lyhentämiseksi ja käsittelyvirheiden vähentämiseksi. Raportointi- ja analyysipalvelullamme voit koota tietoja useista eri järjestelmistä ja yksiköistä ja saada yrityksesi toiminnasta reaaliaikaisen tilannekuvan helppokäyttöisen koontinäytön avulla.

Joitakin asiakkaitamme:

TUTUSTU ASIAKASCASEIHIMME

Palvelumme

Saavuta kaikki toimialakohtaiset tarpeesi yhdellä ainoalla yhteydellä Pageron verkkoon. Palvelumme sisältö:

  • Pageron verkko: Globaali, avoin yritysverkostomme
  • Tietojen varmennus: Kaikkien saapuvien ja lähtevien asiakirjojen sisällön tarkistaminen
  • Tietojen rikastaminen: Automatisoitu rikastuspalvelumme varmistaa, että kaikki kentät täyttävät sekä lakivaatimukset että sinun ja liikekumppaniesi sisäiset vaatimukset
  • Compliance: Täyttää lakivaatimukset ja parhaat käytännöt markkinasta ja toimialasta riippumatta
  • Tiedonkeruu: Kerää oikeat tiedot ei-digitaalisista asiakirjoista (paperi ja PDF) pää- ja rivitasolla
  • PDF- ja tulostejakelu : Saavuta sähköposti- ja paperilaskujen jakelupalveluillamme ne liikekumppanit, joiden digitaaliset resurssit ovat rajalliset

Aiheeseen liittyvää

Resource Centre