Kampanjat

/Kampanjat
Kampanjat 2017-10-12T10:28:08+00:00

Seminaarit sähköisiin tilauksiin ja verkkolaskutukseen liittyen

Osallistu suosittuihin seminaareihimme, kuullaksesi markkinoilla tapahtuvasta kehityksestä, palveluistamme ja miten me voimme auttaa sinua onnistumaan sähköisten tilaussanomiin ja verkkolaskuihin liittyvissä projekteissa!

Pagero & IFS

Pageron ja IFS:n välisen monivuotisen ja läheisen yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus tarkoittaa sitä, että kaikki IFS:n asiakkaat helposti ja joustavasti voivat käyttöönottaa Pageron palveluja ja käsitellä sähköisiä tilaus- tai laskusanomia täysin automatisoidusti suoraan IFS Applications:ista

E-nettoutus

Ota yrityksen sisäinen maksuliikenne haltuun Pageron e-nettoutuksen avulla. Nettoutus työkalulla sujuvoitetaan laskunkäsittelyä konserneissa, kunnissa ja organisaatioissa, joilla on tytäryhtiöitä tai useita yksiköitä. Sisäiset saatavat ja velat kootaan säännöllisesti nettosummaksi niin kutsutun nettoutuskeskuksen kautta.

E-arkistointi

E-arkistomme mahdollistaa nopean pääsyn kaikkiin laskutietoihin, oikeassa tiedostomuodossa, toivomallasi tavalla ja lakivaatimusten mukaisesti.