/Kampanjat
Kampanjat2018-06-18T15:49:29+00:00

Kampanjat

Seminaarit sähköisiin tilauksiin ja verkkolaskutukseen liittyen

Osallistu suosittuihin seminaareihimme, kuullaksesi markkinoilla tapahtuvasta kehityksestä, palveluistamme ja miten me voimme auttaa sinua onnistumaan sähköisten tilaussanomiin ja verkkolaskuihin liittyvissä projekteissa!

Pagero & IFS

Pageron ja IFS:n välisen monivuotisen ja läheisen yhteistyön ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen. Yhteistyösopimus tarkoittaa sitä, että kaikki IFS:n asiakkaat helposti ja joustavasti voivat käyttöönottaa Pageron palveluja ja käsitellä sähköisiä tilaus- tai laskusanomia täysin automatisoidusti suoraan IFS Applications:ista

E-nettoutus

Ota yrityksen sisäinen maksuliikenne haltuun Pageron e-nettoutuksen avulla. Nettoutus työkalulla sujuvoitetaan laskunkäsittelyä konserneissa, kunnissa ja organisaatioissa, joilla on tytäryhtiöitä tai useita yksiköitä. Sisäiset saatavat ja velat kootaan säännöllisesti nettosummaksi niin kutsutun nettoutuskeskuksen kautta.

E-arkistointi

E-arkistomme mahdollistaa nopean pääsyn kaikkiin laskutietoihin, oikeassa tiedostomuodossa, toivomallasi tavalla ja lakivaatimusten mukaisesti.

This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok