Hämeen Rakennuskone

>Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone

Hämeen Rakennuskone Oy

Hämeen Rakennuskone Oy on Suomen suurin yksityinen rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvää konevuokrausta harjoittava yhtiö. Vuonna 1975 perustettu perheyhtiö toimii kuudella eri paikkakunnalla ja tuotevalikoimaan kuuluu tuhansia erilaisia vuokralaitteita ja henkilönostimiakin tällä hetkellä jo 1500 kpl. Rakennuskonevuokraamo tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia ja turvallisia rakennuskoneita, teline- ja tuentakalustoa ja henkilönostimia sekä työmaapalvelua.

0
Työntekijöiden määrä
0 kpl
Myyntilaskujen laskuvolyymi/vuosi
0 M€
Liikevaihto

Verkkolaskuilla ympäristöystävällisyyttä ja tehostusta

Hämeen Rakennuskone siirtyi sähköiseen laskutukseen noin kymmenen vuotta sitten. ”Haimme verkkolaskutuksella sekä ympäristöystävällisempää että tehokkaampaa laskutustapaa”, Anne Tala, Talouspäällikkö, Hämeen Rakennuskoneesta kertoo. ”Tarvitsimme nykyaikaistaa menettelyämme myös asiakkaidemme toiveiden täyttämiseksi. Verkkolaskuja toivottiin niin yksityisten kuin julkisten asiakkaidemme keskuudessa.”

Ohjelmistotuottajan suositus

”Ennen Pageroa meillä on ollut kaksi toimittajaa, mutta teknisistä syistä johtuen olemme joutuneet vaihtamaan palveluntarjoajaa. Tähän saumaan ohjelmistotuottajamme suositteli Pageroa ja vertailtuamme Pageroa muihin markkinatoimijoihin, aloitimme yhteistyön heidän kanssaan vuonna 2016. Olemme olleet tyytyväisiä päätökseen.”

”Järjestelmien yhteensopivuus on erittäin tärkeää ja Pagero on näyttänyt olevan hyvän maineensa veroinen.”

Erinomainen tekninen ratkaisu

”Pageron tarjoama tekninen ratkaisu, jota me aikaisempien kokemusten myötä hieman arastelimme, osoittautui hyväksi ja ratkaisi aikaisemmat ongelmamme. Järjestelmien yhteensopivuus on erittäin tärkeää ja Pagero on näyttänyt olevan hyvän maineensa veroinen. Tekniset ongelmat olivat tässä kohtaa turhia pelkoja ja käyttöönotto sujui hyvin.”

Yhden kanavan kautta

”Lähetämme vuodessa 60 000 laskua, joista 60% on verkkolaskuja. Pyrimme jatkuvasti lisäämään sähköisten laskujen määrää, mutta ennen kuin pääsemme paperilaskuista kokonaan eroon, käytämme Pageron tulostuspalvelua asiakkaille jotka eivät voi vastaanottaa verkkolaskuja. Näin olleen saamme kaikki lähtevät laskut toimitettua Pagero Onlinen kautta.”

”Pageron kanssa laskuttaminen on nopeaa ja sujuvaa. Luotettavuus palveluihin ja asiakastukeen on suuri ja saamme aina nopeasti apua, jos tilanne sitä vaatii.”

Nopeutta ja sujuvuutta

”Kaiken kaikkiaan, Pageron kanssa laskuttaminen on nopeaa ja sujuvaa. Luotettavuus palveluihin ja asiakastukeen on suuri – saamme aina nopeasti apua, jos tilanne sitä vaatii. Pagero Online on hyvin näppärä ja saanut kiitosta työntekijöiltämme. En siis näe yhtään rajoitetta yhteiselle kasvulle ja kehitykselle – ja voimme ehdottomasti suositella Pageroa myös muille.”

hameen 1000x400

Tietoa Hämeen Rakennuskoneesta

Hämeen Rakennuskone Oy (HRK) vuokraa rakennuskoneita, teline- ja tuentakalustoa ja henkilönostimia tällä hetkellä kuudesta toimipisteestä; Vantaalla, Lahdessa, Hämeenlinnassa sekä Pirkanmaalla; Tampereella, Kangasalla ja Pirkkalassa. Perheyrityksessä työskentelee 70 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihto ylsi 23M euroon.

2017-09-07T16:30:45+00:00 February 13 2017|Yleinen|