Toimialakohtaiset ratkaisut2019-05-10T14:18:40+00:00

Toimialakohtaiset ratkaisut
Räätälöity tarpeisiisi

Paranna tehokkuutta ja kassavirtaa

Miksi tyytyä yleiseen ratkaisuun, kun voit käyttää palvelua, joka on räätälöity omiin tarpeisiisi? Toimialakohtaisilla ratkaisuillamme voit vähentää käyttökustannuksiasi, tehostaa toimitusketjuasi ja optimoida kassavirtasi. Asiantuntijatiimimme voi kartoittaa tarpeesi, suositella omiin tarpeisiisi sopivaa ratkaisua ja tukea asiakkaitasi ja liikekumppaneitasi koko prosessin ajan.

Toimialaratkaisut

Pagero Freight Solutions

Käytä Pagero Freight Solutions -ratkaisua hallitaksesi toimituskulujasi ja saadaksesi reaaliaikaisen yleiskatsauksen kuljetuskustannuksistasi. Rahdin tarkastus- ja täsmäytyspalvelumme varmentaa automaattisesti laskusi, tunnistaa poikkeavuudet ja käsittelee niitä, varmistaa tietojen paikkansapitävyyden ja alentaa kokonaiskustannuksia.

Lue lisää

Pagero Health Solutions

Pagero Health Solutions on sairaaloille ja yrityksille suunniteltu ratkaisu, joka on räätälöity terveydenhuoltoalan erityistarpeisiin. Löydä parhaat toimittajat ja muodosta heihin yhteys nopeasti ja helposti sairaaloita ja terveydenhuoltopalvelujen tarjoajia sisältävän maailmanlaajuisen rekisterimme kautta.

Lue lisää

Lue lisää toimialakohtaisista ratkaisuistamme

OTA YHTEYTTÄ
Käytämme evästeitä ja muita kolmansien osapuolten palveluja analysoidaksemme verkkoliikennettä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia seuraamalla tietosuojaselosteemme ohjeita. OK