Tietoturvallisuus

Tietoturvallisuus

Asiakkaidemme tietojen turvallisuus on Pagerolle ensisijaisen tärkeää. Olemme ottaneet käyttöön useita fyysisiä ja kyberturvallisuuteen liittyviä toimenpiteitä taataksemme korkeatasoisen toimialakohtaisen suojauksen. Pagero pyrkii jatkuvasti ylläpitämään ja parantamaan asiakkaidensa tietoturvallisuutta. Alla on muutamia esimerkkejä toimintatavoistamme.

Haavoittuvuus ja uhkien hallinta

Pagero toimii tiiviissä yhteistyössä Outpost24:n kanssa. Se on haavoittuvuuksien ja uhkien hallintaan erikoistunut yritys, joka toimittaa luokkansa parhaita ratkaisuja verkkojen heikkouksien tunnistamiseen ja vähentämiseen. Outpost24 tarjoaa reaaliaikaisen haavoittuvuuksien hälytysjärjestelmän ja ratkaisupohjaiset raportit, jotka helpottavat välittömien uhkien tunnistamista viipymättä.

ISAE 3000- ja ISAE 3402 -raportit

Liiketoimintatavoitteiden tukemiseksi ja vaatimustenmukaisuuden osoittamiseksi Pagero on päättänyt toteuttaa luotettavan IT-hallintaympäristön ja ylläpitää sitä ISAE 3000- ja ISAE 3402 -raporttistandardien mukaisesti. Riippumaton auditoija Transcendent Group arvioi vuosittain, kuinka hyvin Pagero täyttää luottamuspalveluiden periaatteet ja kriteerit raporttistandardien mukaan, ja laatii tuloksistaan raportin.

Cyber Essentials

Lokakuusta 2014 lähtien Cyber Essentials -ohjelmaan osallistuminen on ollut toimittajille pakollista Yhdistyneen kuningaskunnan valtion toimeksiannoissa, joissa käsitellään henkilötietoja ja toimitetaan ICT-alan (tieto- ja viestintäteknologian) palveluja ja -tuotteita. Pagero täyttää nämä kriteerit. Meidät sertifioitiin vuonna 2016, ja saamme käyttää Cyber Essentials -merkkiä osoituksena vaatimuksenmukaisuudesta.

Haluatko lisätietoja?

Kysy meiltä lisää!

Lue lisää tarjonnastamme