Siirry automatisoituihin toimintoihin
Heti alusta alkaen

100 % digitaaliset prosessit Pagerolla

Olitpa ostaja tai toimittaja, voit saavuttaa Pageron kumppanina alusta alkaen 100 %:n digitaalisen sanomaliikenteen sekä tulevassa että lähtevässä viestinnässäsi. Tarjoamme liikekumppaneillesi monenlaisia yhteysvaihtoehtoja, joten pystyt hoitamaan kaikki prosessisi sähköisesti yhden kanavan kautta liikekumppaneittesi käyttämästä järjestelmästä riippumatta.

Yrityksille, joiden toiminnot ovat digitaaliset

Liikekumppaneille, joilla on digitaalisia valmiuksia, Pagero tarjoaa yhteysmahdollisuuksia käyttämällä eri viestintäprotokollia, kuten SFTP, AS2 ja AS4, ja lukuisia jäsenneltyjä formaatteja, kuten XML ja EDIFACT. Toimittajat voivat lähettää ja vastaanottaa sähköisesti tilaus- ja laskuasiakirjoja nykyisten järjestelmiensä ja Pagero Onlinen välillä käyttämällä vapaasti valitsemaansa muotoa. Alustamme muuntaa automaattisesti heidän asiakirjansa ja tarkistaa ne ennen niiden lähettämistä omaan ERP-järjestelmäänne, eli saatte kaikki asiakirjanne sähköisesti juuri tarvitsemassanne muodossa.

Aloita liiketoimintojesi digitaalistaminen jo tänään

Yrityksille, joiden toiminnot eivät ole digitaaliset

Jos liikekumppaneillasi ei ole käytössään digitaalisia valmiuksia, Pagerolla on useita vaihtoehtoisia tapoja auttaa sinua hoitamaan viestintää digitaalisesti:

  • Pagero Free, ilmainen ja helppokäyttöinen verkkoportaali, jonka välityksellä liikekumppanisi voivat välittää rajallisen määrän sähköisiä asiakirjoja kuukaudessa;

  • Normaali verkkoportaalimme, jossa käsiteltyjen sähköisten asiakirjojen määrää ei ole rajoitettu;

  • Optinen merkintunnistustekniikka (OCR) Pagero Data Capture -palvelullamme;

  • PDF sähköpostitse; ja

  • Tulostus- ja jakelupalvelu

Toimittajille ja asiakkaille aktivointipalvelu

Monikielisellä aktivointitiimillämme on vuosien kokemus avustaa yhteyksien luomisessa yritysten ja heidän kumppaneittensa välille kaikkialla maailmassa. Eri aikavyöhykkeiden yli toimiva tiimimme voi auttaa alkuun kaikki liikekumppaninne käyttämällä heille parhaiten soveltuvaa yhteysmenetelmää. Näin digitaaliset toimintonne kehittyvät mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

Parempi ymmärrys johtaa
parempiin tuloksiin

100 % automatisoitujen toimintojen avulla voit hyödyntää raportointi- ja analysointivälineiden koko lisäarvon. Tarkat tiedot ja automatisoitu rikastus ja varmennus mahdollistavat paremman ymmärryksen liiketoiminnoista parempien päätösten tekemiseksi ja parempien tulosten saavuttamiseksi.