Ratkaisut luonnonvarateollisuudelle
Tehokkuus, compliance ja joustavuus toimitusketjussa

Täytä muuttuvat sääntely-, tekniset ja markkinavaatimukset

Luonnonvarateollisuus on yksi monimuotoisimmista toimialoista, ja se kattaa energiasektorin (vesi, öljy ja kaasu, kaivostoiminta, ilma/tuuli- ja ydinvoima) sekä maa-, kala- ja metsätalouden. Pageron ratkaisut luonnonvarateollisuudelle on kehitetty sen varmistamiseksi, että alan yritykset voivat seurata kehitystä, tavoittaa monenlaisia liikekumppaneita ja noudattaa viranomaisten ja toimialojen sääntelemiä muuttuvia määräyksiä.

Full flexibility across your operations in the Natural Resources Industry - icon

Joustavuutta toimintaasi

Pagero tarjoaa sinulle lisää joustavuutta liiketoiminnassasi, helpon yhteydenpidon liikekumppaneihin, toimivuuden verkkojen välillä ja julkisten keskusten kanssa sekä compliance-palvelumme, joka varmistaa, että täytät paikalliset vaatimukset yli 50 markkinalla. Avoimen verkkomme avulla saavutat täysin digitaalisen sanomaliikenteen O2C-, P2P- ja toimitusprosesseissasi – riippumatta liikekumppaniesi käyttämistä järjestelmistä tai prosesseista tai heidän digitaalisesta valmiudestaan.

Managed services – toimittajien aktivointi

Muodosta yhteys liikekumppaneihisi nopeasti ja helposti kokeneen ja monikielisen aktivointitiimimme avustuksella. Tiimi työskentelee eri aikavyöhykkeillä ja voi tarjota kaikille liikekumppaneillesi räätälöidyn aktivointiprosessin henkilökohtaisella palvelulla ja nopealla tuella.

Supplier onboarding and migration for your needs - icon

Alenna kustannuksiasi Pageron ratkaisuilla luonnonvarateollisuudelle

Tukemalla useita laskuntoimitustapoja olemme pystyneet nopeuttamaan uusien käyttäjien prosessia 100 % digitaalisen laskuliikenteen saavuttamiseksi liiketoimintajärjestelmässämme.
Imad Barake, Vice President Finance – Corporate, Shawcor
Real-time data aggregation across systems - icon

Koostetut tiedot – reaaliajassa

Kokoa ja seuraa tietoja useista eri järjestelmistä ja yksiköistä yhdeltä ja samalta tililtä käyttämällä Pageron Raportointi- ja analyysityökalulla.. Räätälöi ja luo erityistarpeesi täyttäviä raportteja ja aikatauluta ja vastaanota ilmoituksia, kun raportteja tulee saataville. Saat reaaliaikaisen näkemyksen koko yrityksesi tapahtumista jäljitettävyyden parantamiseksi ja valvonnan lisäämiseksi.

Joitakin asiakkaitamme:

TUTUSTU ASIAKASCASEIHIMME

Palvelumme

Our services for the natural resources industry include:

  • Pageron verkko: Globaali, avoin yritysverkostomme
  • Tietojen varmennus: Kaikkien saapuvien ja lähtevien asiakirjojen sisällön tarkistaminen
  • Tietojen rikastaminen: Automatisoitu rikastuspalvelumme varmistaa, että kaikki kentät täyttävät sekä lakivaatimukset että sinun ja liikekumppaniesi sisäiset vaatimukset
  • Compliance: Täyttää lakivaatimukset ja parhaat käytännöt markkinasta ja toimialasta riippumatta
  • Tiedonkeruu: Kerää oikeat tiedot ei-digitaalisista asiakirjoista (paperi ja PDF) pää- ja rivitasolla
  • PDF- ja tulostejakelu : Saavuta sähköposti- ja paperilaskujen jakelupalveluillamme ne liikekumppanit, joiden digitaaliset resurssit ovat rajalliset

Aiheeseen liittyvää

Resource Centre