Ratkaisut kiinteistö- ja rakennusalalle
Yksinkertaista laskutus ja täytä verotukselliset vaatimukset

Kaikki mitä tarvitset kiinteistö- ja rakennusalan prosessienhallintaan

Yksinkertaista useiden laskutusjärjestelmien hallintaa ja täytä alv-vaatimukset yhdellä yhteydellä globaaliin, avoimeen ja pilvipohjaiseen verkkoomme. Saavuta täysin digitaalinen sanomaliikenne ja paranna tehokkuutta, automaatiotasoa ja reaaliaikaista tiedonsaantia.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Saavuta 100 % digitaalinen sanomaliikenne

Lyhennä kiertoaikoja, vähennä tiedonlaadun varmistamiseen käytettävien työkalujen tarvetta ja vapauta resursseja lisäarvoa tuottaviin toimintoihin digitalisoimalla ja automatisoimalla täysin asiakas- ja toimittajareskontran hallinta. Korvaa useita järjestelmiä yksinkertaisella ja nopealla yhteydellä ostajan ja toimittajan välillä. Ainutlaatuisen ratkaisumme avulla asiakkaat voivat vähentää dramaattisesti erilaisten portaalien ja palveluntoimittajien tarvetta – ja sen sijaan lähettää ja vastaanottaa kaikki sanomat yhden kanavan kautta, joka on mukautettu nykyisiin järjestelmiin ja formaatteihin.

Täytä verotukselliset vaatimukset ja vahvista suhteita

Palvelujemme ansiosta voit helposti tutkia käännetyn verotuksen lakeja ja varmistaa laskuihin oikeat työmaanumerot, projektinumerot ja kustannuspaikkojen tiedot. Täytät helposti ALV- ja muut veroilmoitukset avoimen verkostomme sekä yhdysliikennesopimuksemme avulla. Luo luottamusta koko julkisella ja yksityisellä sektorilla joustavammilla yhteyksillä yksityishenkilöiden ja pankkien sekä yritysten ja oikeushenkilöiden välillä.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Tehosta prosesseja valitsemalla Pageron ratkaisut kiinteistö- ja rakennusalalle

Toimittajalaskujen digitaaliseen käsittelyyn siirtymisellä on vain etuja. Se on ilmastoystävällistä, säästämme paljon aikaa ja parannamme jäljitettävyyttä ja likviditeettiä.
Jona Heida Hjalmarsdottir, Accountant, Wästbygg
Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Hallitse projekteja reaaliaikaisella tiedolla

Hanki yleiskatsaus ja hallinta eri yritysten ja tilien toiminnoista saumattomalla integroinnilla avoimeen, pilvipohjaiseen verkkoomme. Eliminoi laskutusvirheet, myöhässä olevat maksut ja aikaa vievä manuaalinen työ. Pageron avulla näet helposti kaikki kassavirtatoiminnot reaaliajassa käsittelemiesi tilien ja yritysten määrästä riippumatta. Olemme tukenasi alusta loppuun liiketoimintaennusteilla, projektisuunnittelulla ja ajanhallinnan tuella sekä seurannalla projektin aikana ja sen jälkeen.

Joitakin asiakkaitamme:

TUTUSTU ASIAKASCASEIHIMME

Palvelumme

Täytä kaikki toimialakohtaiset tarpeesi yhdellä ainoalla yhteydellä Pageron verkkoon. Palvelumme sisältö:

  • Pageron verkko: Globaali, avoin yritysverkostomme
  • Tietojen varmennus: Kaikkien saapuvien ja lähtevien asiakirjojen sisällön tarkistaminen
  • Tietojen rikastaminen: Automatisoitu rikastuspalvelumme varmistaa, että kaikki kentät täyttävät sekä lakivaatimukset että sinun ja liikekumppaniesi sisäiset vaatimukset
  • Compliance: Täyttää lakivaatimukset ja parhaat käytännöt markkinasta ja toimialasta riippumatta
  • Tiedonkeruu: Kerää oikeat tiedot ei-digitaalisista asiakirjoista (paperi ja PDF) pää- ja rivitasolla
  • PDF- ja tulostejakelu : Saavuta sähköposti- ja paperilaskujen jakelupalveluillamme ne liikekumppanit, joiden digitaaliset resurssit ovat rajalliset

Aiheeseen liittyvää

Resource Centre