Pageron ratkaisut valmistusteollisuudelle
Optimoi toimittaja- ja asiakassuhteet

Saavuta maailmanlaajuinen tavoitettavuus ja joustavuus

Haluatko joustavuutta ja vapautta kaikissa toimituksissasi? Tai helpon tavan tukea kansainvälistä laajentumista? Pageron valmistusteollisuuden ratkaisut on luotu nimenomaan auttamaan alan yrityksiä optimoimaan toimintansa. Autamme sinua seuraamaan toimintasi kehitystä, tavoittamaan helposti uusia liikekumppaneitasi ja varmistamaan, että täytät lakivaatimukset ja asetukset – nyt ja tulevaisuudessa.

A single process for global operations in the Manufacturing Industry - icon

Yksi prosessi globaaliin liiketoimintaan

Täytä kaikki liiketoimintatarpeesi Pageron avoimen verkon ja sovellusten avulla omista tai liiketoimintakumppaniesi nykyisistä järjestelmistä, prosesseista tai digitaalisista valmiuksista riippumatta. Saavuta 100 % digitaalinen ja automatisoitu sanomaliikenne, paranna tiedon laatua, lyhennä käsittelyaikaa ja vapauta resursseja lisäarvoa tuottaviin toimintoihin. Täytä paikalliset lakivaatimukset riippumatta siitä, kuinka usein vaatimukset muuttuvat tai kuinka monessa maassa yritykselläsi on toimintaa.

Tehosta toimintaa valitsemalla Pageron ratkaisut valmistusteollisuudelle

Ota yhteyttä

Managed services – toimittajien aktivointi

Kokenut ja monikielinen aktivointitiimimme auttaa liittämään toimittajasi palveluverkostoon nopeasti ja helposti, missä ikinä he ovatkaan. Tiimimme työskentelevät useilla aikavyöhykkeillä ja toteuttavat räätälöidyn aktivointiprosessin henkilökohtaisen palvelun ja nopean tuen avulla kaikille toimittajillesi, jotta saavutat 100 %sanomaliikenteen– ensimmäisestä päivästä lähtien.

Supplier onboarding and migration across systems in the Manufacturing Industry - icon
Etsimme palveluntoimittajaa, jota voimme käyttää kaikkialla maailmassa. Pagero täyttää vaatimuksemme täysin ja näemme sen yrityksenä, jonka kanssa voimme jatkaa globaalia laajentumista.
Helmut Stritzinger, Head of Development, Commercial Office Management, Doka