Pagero Health Solutions
Lisää potilasturvallisuutta ja alenna kustannuksia

Suunniteltu vastaamaan terveydenhuoltoalan tarpeisiin

Pagero Health Solutions tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat terveydenhuoltoalan erityistarpeisiin. Tavoita kaikki toimittajat ja asiakkaat yhdellä yhteydellä maailmanlaajuiseen terveydenhuoltorekisteriimme.

Toimialaan erikoistunut tiimi

Pagero Health Solutions toimii toimialaan erikoistuneen tiimimme tuella. Paikalliset tiimit auttavat kaikenkokoisia yrityksiä liittymään verkostoomme ja lähettämään sähköisiä asiakirjoja sairaaloille, klinikoille, valmistajille, hankintaorganisaatioille, toimittajille ja myyjille. Omistautunut ja monikielinen tiimimme tarjoaa toimialan asiantuntemustaan ja auttaa sinua tarjoamaan räätälöidyn käyttöönottoprosessin liikekumppaneillesi – heidän toimipaikastaan ja työskentelytavastaan riippumatta.

Pagerolla on vakaa alusta ja erinomaiset työkalut, mutta henkilökunta on sen tärkein voimavara.
Frederik Madsen, CLS Nordic Logistic & eCapability Manager, Johnson & Johnson AB

Paranna tuottavuutta Pagero Health Solutions -ratkaisulla

OTA YHTEYTTÄ

Yleiskuva digitaalisista sanomaliikenteestäsi

Varmista potilasturvallisuus täydellisellä jäljitettävyydellä ja avoimuudella koko yrityksessä. Integroi nykyiseen liiketoimintajärjestelmääsi tai IT-infrastruktuuriisi, käytä helppokäyttöistä verkkopohjaista sovellustamme tai integroi mobiililaite minimoidaksesi manuaalisen käsittelyn ja käsittelyajan ja varmistaaksesi tietojen paikkansapitävyyden. Jos sinulla on liikekumppaneita, jotka eivät ole vielä siirtyneet digitaaliseen käsittelyyn, tarjoamme maksuttoman Pagero Free -verkkoportaalin ja Pagero Data Capture -palvelumme, joka auttaa sinua muuntamaan ja toimittamaan kaikki asiakirjat suoraan nykyisiin järjestelmiisi ja prosesseihisi.