Ratkaisut luonnonvarateollisuudelle
Tehokkuus, compliance ja joustavuus toimitusketjussa

Täytä muuttuvat sääntely-, tekniset ja markkinavaatimukset

Luonnonvarateollisuus on yksi monimuotoisimmista toimialoista, ja se kattaa energiasektorin (vesi, öljy ja kaasu, kaivostoiminta, ilma/tuuli- ja ydinvoima) sekä maa-, kala- ja metsätalouden. Pageron ratkaisut luonnonvarateollisuudelle on kehitetty sen varmistamiseksi, että alan yritykset voivat seurata kehitystä, tavoittaa monenlaisia liikekumppaneita ja noudattaa viranomaisten ja toimialojen sääntelemiä muuttuvia määräyksiä.

Full flexibility across your operations in the Natural Resources Industry - icon

Joustavuutta toimintaasi

Pagero tarjoaa sinulle lisää joustavuutta liiketoiminnassasi, helpon yhteydenpidon liikekumppaneihin, toimivuuden verkkojen välillä ja julkisten keskusten kanssa sekä compliance-palvelumme, joka varmistaa, että täytät paikalliset vaatimukset yli 50 markkinalla. Avoimen verkkomme avulla saavutat täysin digitaalisen sanomaliikenteen O2C-, P2P- ja toimitusprosesseissasi – riippumatta liikekumppaniesi käyttämistä järjestelmistä tai prosesseista tai heidän digitaalisesta valmiudestaan.

Managed services – toimittajien aktivointi

Muodosta yhteys liikekumppaneihisi nopeasti ja helposti kokeneen ja monikielisen aktivointitiimimme avustuksella. Tiimi työskentelee eri aikavyöhykkeillä ja voi tarjota kaikille liikekumppaneillesi räätälöidyn aktivointiprosessin henkilökohtaisella palvelulla ja nopealla tuella.

Supplier onboarding and migration for your needs - icon

Alenna kustannuksiasi Pageron ratkaisuilla luonnonvarateollisuudelle

Ota yhteyttä
Tukemalla useita laskuntoimitustapoja olemme pystyneet nopeuttamaan uusien käyttäjien prosessia 100 % digitaalisen laskuliikenteen saavuttamiseksi liiketoimintajärjestelmässämme.
Imad Barake, Vice President Finance – Corporate, Shawcor