Ratkaisut kiinteistö- ja rakennusalalle
Yksinkertaista laskutus ja täytä verotukselliset vaatimukset

Kaikki mitä tarvitset kiinteistö- ja rakennusalan prosessienhallintaan

Yksinkertaista useiden laskutusjärjestelmien hallintaa ja täytä alv-vaatimukset yhdellä yhteydellä globaaliin, avoimeen ja pilvipohjaiseen verkkoomme. Saavuta täysin digitaalinen sanomaliikenne ja paranna tehokkuutta, automaatiotasoa ja reaaliaikaista tiedonsaantia.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Saavuta 100 % digitaalinen sanomaliikenne

Lyhennä kiertoaikoja, vähennä tiedonlaadun varmistamiseen käytettävien työkalujen tarvetta ja vapauta resursseja lisäarvoa tuottaviin toimintoihin digitalisoimalla ja automatisoimalla täysin myynti- ja ostoreskontran hallinta. Korvaa useita järjestelmiä yksinkertaisella ja nopealla yhteydellä ostajan ja toimittajan välillä. Ainutlaatuisen ratkaisumme avulla asiakkaat voivat vähentää merkittävästi erilaisten portaalien ja palveluntoimittajien tarvetta – ja sen sijaan lähettää ja vastaanottaa kaikki sanomat yhden kanavan kautta, joka on mukautettu nykyisiin järjestelmiin ja formaatteihin.

Täytä verotukselliset vaatimukset ja vahvista suhteita

Palvelujemme ansiosta voit helposti tutkia käännetyn verotuksen lakeja ja varmistaa laskuihin oikeat työmaanumerot, projektinumerot ja kustannuspaikkojen tiedot. Täytät helposti ALV- ja muut veroilmoitukset avoimen verkostomme sekä yhdysliikennesopimuksemme avulla. Luo luottamusta koko julkisella ja yksityisellä sektorilla joustavammilla yhteyksillä yksityishenkilöiden ja pankkien sekä yritysten ja oikeushenkilöiden välillä.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Tehosta prosesseja valitsemalla Pageron ratkaisut kiinteistö- ja rakennusalalle

OTA YHTEYTTÄ

Ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn siirtymisellä on vain etuja. Se on ilmastoystävällistä, säästämme paljon aikaa ja parannamme jäljitettävyyttä ja likviditeettiä.

Jona Heida Hjalmarsdottir, Accountant, Wästbygg