Pageron ratkaisut ilmailuteollisuudelle
Pienennä hiilijalanjälkeä ja toimitusketjun kustannuksia

Vihreä ratkaisu globaaleihin toimintoihin

Ylitä päästövähennystavoitteesi samalla, kun pienennät kustannuksiasi ja täytät paikalliset lakivaatimukset maailmanlaajuisesti Pageron ilmailuteollisuuden ratkaisuilla. Saavuta 100 % digitaalinen sanomaliikenne, kommunikoi helposti ja joustavasti tuhansien paikallisten toimittajien kanssa ja hallitse kassavirtoja eri valuutoissa ja yrityksissä yhdellä ainoalla yhteydellä avoimeen, maailmanlaajuiseen verkkoomme.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Saavuta 100 % digitaalinen sanomaliikenne

Saavuta täysi avoimuus, jäljitettävyys ja yleiskatsaus kassavirtaan liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla. Lyhennä käsittelyaikaa, vähennä työkalujen tarvetta tietojen laadun turvaamiseksi ja vapauta resursseja lisäarvoa tuottaviin toimintoihin digitalisoimalla ja automatisoimalla koko sanomaliikenteesi. Liiketoimintakumppaniesi digitaalisesta valmiudesta riippumatta voimme auttaa sinua saavuttamaan täysin automatisoidut prosessit kattavalla yleiskatsauksella – reaaliajassa.

Seuraa valuuttoja ja kassavirtoja

Pageron analyysityökaluilla on helppo valvoa yhden tai useamman yrityksen toimintaa. Saat yleiskatsauksen tapahtumista ja kootut tiedot liiketoimintajärjestelmien, formaattien tai prosessien määrästä tai tyypistä riippumatta. Transaktioraporttityökalulla voit luoda ja ajoittaa yksityiskohtaiset raportit, jotka vastaavat omia tarpeitasi.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon