Sähköinen hankinta
Optimoi hankinnasta maksuun -prosessisi

Saumaton integrointi nykyisiin järjestelmiin

Pageron sähköisen hankinnan ratkaisu auttaa optimoimaan hankinnasta maksuun -prosessisi integroitumalla saumattomasti nykyisiin järjestelmiisi. Sovellusvalikoimamme ansiosta voit laajentaa nykyisten järjestelmiesi toiminnallisuutta prosessiesi keventämiseksi. Yhdellä yhteydellä Pageroon voit olla yhteydessä, viestiä ja ostaa maailmanlaajuisesti. Pilvipohjainen alustamme muuntaa ja varmentaa viestisi toimittajiesi tarvitsemaan muotoon, mikä varmistaa tietojen laadun ja huippuluokan toiminnallisuuden prosessien alusta loppuun.

Avoin verkosto maailmanlaajuista tavoitettavuutta varten

Verkostomme on suunniteltu maailmanlaajuisen yhteentoimivuuden varmistamiseksi minkä tahansa liiketoimintaverkostojen ja infrastruktuurien välillä. Liitettävyys hubien ja infrastruktuurien, esimerkiksi PEPPOL, kanssa varmistaa, että sinulla on mahdollisuus saada yhteys kaikkiin toimittajiin, olivatpa he nykyisiä tai tulevia.

Yhteydet sinulle parhaiten sopivalla tavalla

Useiden liitettävyysvaihtoehtojen ansiosta voit integroida järjestelmään nykyisen ERP- tai IT-infrastruktuurisi, käyttää käyttäjäystävällistä online-sovellustamme (webshop) tai integroida järjestelmään mobiililaitteen. Alustamme on suunniteltu nopeaa ja helppoa integrointia varten täydellisen joustavuuden takaamiseksi.

Selvitä, miten voit integroida Pageron nykyisten järjestelmiesi kanssa

Ota yhteyttä

E-arkisto täydellistä jäljitettävyyttä varten

Pagero E-arkisto ratkaisu varmistaa, että sinulla on 24/7 pääsy ostohistoriaasi ja käytettävissäsi täydellinen sisäinen jäljitettävyys. Helpon hakutoiminnon ja rajattomien tallennusmahdollisuuksien ansiosta saat paremman kokonaiskuvan ja hallintavälineen. Pageron paikallinen säännöstenmukaisuus tarkoittaa, että tiedot kaikista maksutapahtumista pysyvät varmassa tallessa ja ne hoidetaan paikallisten vaatimusten mukaisesti. Liittämällä mukaan Pageron Analytiikka ja raportointi -palvelut voit analysoida aiempia ostotapahtumiasi, parantaa tehokkuutta ja tehdä parempia liiketoimintaratkaisuja.

Helppo perehdytys ja toimittajien aktivointi

Pageron kokenut aktivointitiimi ohjaa toimittajasi mukaan digitaaliseen palveluverkkoon, mikä säästää sinulle aikaa ja rahaa. Monikielinen tiimimme toimii aikavyöhykkeistä riippumatta ja varmistaa, että toimittajakunnallasi on käytettävissään tarvitsemansa tiedot ja tuki 24 tuntia vuorokaudessa. Tarjoamme liiketoimintakumppaneillesi monia eri liitäntämahdollisuuksia, jotka sopivat yhteen kaikkien digitaalisten ja ei-digitaalisten valmiuksien kanssa. Liikekumppaneittesi käyttämistä toimintajärjestelmistä riippumatta varmistamme, että voit käsitellä kaikki asiakirjat sähköisesti yhden kanavan kautta.

Pystymme nyt käsittelemään suuria sähköisiä tilauksia ja entistä suurempia määriä samalla, kun tavoitamme entistä suuremman määrän toimittajia, pienet yritykset mukaan lukien, mikä on ollut meille keskeinen tavoite.
PER