Myyntilaskuautomaatio
Nopeuta kiertoaikoja ja virheiden käsittelyä

Yksi yhteys globaaliin ratkaisuun

Pageron AR Automation -järjestelmä kytkeytyy saumattomasti nykyiseen myyntireskontra- ja taloushallintojärjestelmiin sekä mahdollistaa kaikkien asiakkaittesi saavuttamisen riippumatta heidän prosesseistaan ja valmiuksistaan tai asiakkaan tai markkinoiden vaatimuksista. Useiden eri jakelujärjestelmien avulla palvelumme varmistavat, että sähköiset laskusi päätyvät asiakkaillesi nopeasti ja tarkasti. Automaattisten tietojenvarmennus- ja rikastustoimintojen avulla yksi yhteys Pageron avoimeen ja pilvipohjaiseen verkostoon on kaikki, mitä tarvitset paikallisesti sääntöjenmukaiseen ja globaalisti toimivaan myyntireskontraprosessiin.

Digitaalinen sanomanvälitys kaikille asiakkaille

Yhden yhteyden avulla Pageron verkostoon voit varmistaa, että asiakkaasi saavat laskusi prosesseistaan ja valmiuksistaan riippumatta. Pagero muuntaa automaattisesti dokumenttisi asiakkaasi tarvitsemaan muotoon ja jakelumenetelmään sopiviksi, kun lähetät laskut verkostomme kautta. Avoimen alustamme ansiosta voit lähettää verkkolaskusi suoraan asiakkaille käyttämällä mitä tahansa palveluntarjoajaa tai verkostoa. Muille kuin digitaalisesti toimiville asiakkaille verkkoportaalimme mahdollistaa nopeasti ja helposti pääsyn lataamaan PDF-laskuja. Vaihtoehtoisesti tarjoamme globaalin sähköposti- ja tulostuspalvelun, joka varmistaa sinulle 100-prosenttisen digitaalisuuden alusta alkaen.

Saavuta paikallinen säännöstenmukaisuus – globaalisti

Pageron Compliance Service varmistaa, että myyntireskontratoimintosi vastaavat paikallisia vaatimuksia yhden yhteyden välityksellä. Palvelumme sisältää reaaliaikaiset huomautukset käyttäjille säännönvastaisuuksista tai tiedoista, jotka eivät täytä virallisia vaatimuksia. Liitä yhteen Digitaalinen allekirjoitus – maksutapahtumien turvallisuuden ja aitouden takaamiseksi – ja E-arkisto-palvelut kaikkien paikallisten sääntöjenmukaisuustarpeittesi kattamiseksi. Riippumatta siitä, kuinka monessa maassa toimintosi tapahtuvat, verkostomme laajuus ja palvelumme takaavat sinulle täydellisen läpinäkyvyyden, tarkastettavuuden ja näkyvyyden yhden alustan kautta.

Tavoita kaikki liikekumppanisi Pageron avoimen pilvipohjaisen verkon kautta

Lisäarvopalvelut

Mahdollista taloudelliset joustot ja seuranta

Liitä myyntireskontraprosesseihisi Pageron kassanhallintaratkaisut taloudellisten joustojen ja seurannan parantamiseksi. Yhdellä yhteydellä verkostoomme voit lyhentää myyntisaamisten kiertoaikaa ja hallita odotettua kassavirtaa käyttämällä maksujen käsittely-, Factoring- ja eNetting-palveluitamme.

Pagero on ollut erinomainen kumppani ja aina halukas ja innokas auttamaan vastausten saamiseksi kysymyksiimme. Tunnemme saavamme tukea aina tarvitessamme.
ANA JIMÉNEZ, KANSAINVÄLISTEN VALVONTAPROSESSIEN PÄÄLLIKKÖ, ABB S.A.

Aiheeseen liittyvä sisältö

Resource Centre