Myynti- ja tilaustenhallinta
Yksi verkosto keventää prosesseja

Tarkkaa, vaivatonta viestintää

Varmista tuote- ja hintatietojesi oikeellisuus kaikilla ostokanavillasi yhden yhteyden avulla Pageron verkostoon. Pageron globaali ja avoin verkosto integroituu saumattomasti nykyisiin myynnin- ja tilaustenhallintajärjestelmiin niin, että saat yhteyden mihin tahansa ostajaan toimipaikasta tai toimintatavasta riippumatta. Pilvipohjainen alustamme muuntaa ja varmentaa asiakirjasi asiakkaittesi tarvitsemaan muotoon, mikä varmistaa tietojen laadun ja huippuluokan end-to-end-toiminnallisuuden. Käytä globaalia säännöstenmukaisuuspalveluamme toimintojen laajenemisen tukena, veivätpä ne sinut mihin tahansa.

Tarkkuutta Master Dataan

Pageron Data Management -palvelu tarjoaa helpon ja tarkan tavan päivittää ja hallita päätietoja monilla eri kanavilla. Täydelliset haku- ja päivitystoiminnot merkitsevät, että voit varmistaa asiakkaillesi jatkuvan pääsyn tuotteittesi uusimpiin artikkeli- ja hintatietoihin.

Varmista tietojen laatu kaikissa järjestelmissäsi

Saavuta yhtenäinen tietojen laatu kaikissa liiketoiminnoissasi valvomalla jatkuvasti ja automaattisesti niiden sisältöä ja muotoa. Validointi- ja rikastuspalvelumme varmistavat, että järjestelmääsi syötetyt tiedot vastaavat asettamiasi vaatimuksia ilman manuaalisia työvaiheita. Käytä Pageron Interface-sovellusta valvonnan ja virheiden käsittelyn tukemiseksi toimia edellyttävissä tapauksissa. Interface-palvelu integroituu saumattomasti myynnin- ja tilaustenhallintatyökaluihin ja mahdollistaa asiakkaille omien liiketoimintasääntöjensä hallinnoinnin, tietojen manuaalisen varmennuksen ja poikkeusten hallinnan.

Aloita liiketoimintojesi digitaalistaminen jo tänään

Asiakkaille, joiden toiminnot eivät ole digitaaliset

Vastaanota kaikki ostotilauksesi sähköisesti suoraan myynnin- ja tilaustenhallintajärjestelmiisi. Pageron verkosto ja Data Capture -palvelut muuntavat kaikki tilaukset muotoon, joka on yhdenmukainen nykyisen tilausten- ja myynninhallintajärjestelmäsi kanssa riippumatta asiakkaasi prosesseista tai valmiuksista.

Transport Management

Käytä Pagero TMS -ratkaisua yhdessä Pageron Accurate Spend Management -palvelun kanssa mahdollistaaksesi asiakkaille paremman kuljetusten seurannan.

Pagerolla on vakaa alusta ja se on erinomainen työkalu, mutta tärkein voimavara ovat kuitenkin taustalla toimivat ihmiset.
FREDERIK MADSEN, CLS NORDIC LOGISTIC & ECAPABILITY MANAGER, JOHNSON & JOHNSON AB