Myynti- ja tilaustenhallinta
Yksi verkosto keventää prosesseja

Tarkkaa, vaivatonta viestintää

Varmista tuote- ja hintatietojesi oikeellisuus kaikilla ostokanavillasi yhden yhteyden avulla Pageron verkostoon. Pageron globaali ja avoin verkosto integroituu saumattomasti nykyisiin myynnin- ja tilaustenhallintajärjestelmiin niin, että saat yhteyden mihin tahansa ostajaan toimipaikasta tai toimintatavasta riippumatta. Pilvipohjainen alustamme muuntaa ja varmentaa asiakirjasi asiakkaittesi tarvitsemaan muotoon, mikä varmistaa tietojen laadun ja huippuluokan end-to-end-toiminnallisuuden. Käytä globaalia säännöstenmukaisuuspalveluamme toimintojen laajenemisen tukena, veivätpä ne sinut mihin tahansa.

Tarkkuutta Master Dataan

Pageron Data Management -palvelu tarjoaa helpon ja tarkan tavan päivittää ja hallita päätietoja monilla eri kanavilla. Täydelliset haku- ja päivitystoiminnot merkitsevät, että voit varmistaa asiakkaillesi jatkuvan pääsyn tuotteittesi uusimpiin artikkeli- ja hintatietoihin.

Varmista tietojen laatu kaikissa järjestelmissäsi

Saavuta yhtenäinen tietojen laatu kaikissa liiketoiminnoissasi valvomalla jatkuvasti ja automaattisesti niiden sisältöä ja muotoa. Validointi- ja rikastuspalvelumme varmistavat, että järjestelmääsi syötetyt tiedot vastaavat asettamiasi vaatimuksia ilman manuaalisia työvaiheita. Käytä Pageron Interface-sovellusta valvonnan ja virheiden käsittelyn tukemiseksi toimia edellyttävissä tapauksissa. Interface-palvelu integroituu saumattomasti myynnin- ja tilaustenhallintatyökaluihin ja mahdollistaa asiakkaille omien liiketoimintasääntöjensä hallinnoinnin, tietojen manuaalisen varmennuksen ja poikkeusten hallinnan.

Aloita liiketoimintojesi digitaalistaminen jo tänään

OTA YHTEYTTÄ

Asiakkaille, joiden toiminnot eivät ole digitaaliset

Vastaanota kaikki ostotilauksesi sähköisesti suoraan myynnin- ja tilaustenhallintajärjestelmiisi. Pageron verkosto ja Data Capture -palvelut muuntavat kaikki tilaukset muotoon, joka on yhdenmukainen nykyisen tilausten- ja myynninhallintajärjestelmäsi kanssa riippumatta asiakkaasi prosesseista tai valmiuksista.

Transport Management

Käytä Pagero TMS -ratkaisua yhdessä Pageron Accurate Spend Management -palvelun kanssa mahdollistaaksesi asiakkaille paremman kuljetusten seurannan.

LUE LISÄÄ
Pagerolla on vakaa alusta ja se on erinomainen työkalu, mutta tärkein voimavara ovat kuitenkin taustalla toimivat ihmiset.
FREDERIK MADSEN, CLS NORDIC LOGISTIC & ECAPABILITY MANAGER, JOHNSON & JOHNSON AB

Aiheeseen liittyvä sisältö