Myynnin- ja tilaustenhallinta

Yksi verkosto keventää prosesseja

Tarkkaa, vaivatonta viestintää

Varmista tuote- ja hintatietojesi oikeellisuus kaikilla ostokanavillasi yhden yhteyden avulla Pageron verkostoon. Pageron globaali ja avoin verkosto integroituu saumattomasti nykyisiin myynnin- ja tilaustenhallintajärjestelmiin niin, että saat yhteyden mihin tahansa ostajaan toimipaikasta tai toimintatavasta riippumatta. Pilvipohjainen alustamme muuntaa ja varmentaa asiakirjasi asiakkaittesi tarvitsemaan muotoon, mikä varmistaa tietojen laadun ja huippuluokan end-to-end-toiminnallisuuden. Käytä globaalia säännöstenmukaisuuspalveluamme toimintojen laajenemisen tukena, veivätpä ne sinut mihin tahansa.

Tarkkuutta Master Dataan

Pageron Data Management -palvelu tarjoaa helpon ja tarkan tavan päivittää ja hallita päätietoja monilla eri kanavilla. Täydelliset haku- ja päivitystoiminnot merkitsevät, että voit varmistaa asiakkaillesi jatkuvan pääsyn tuotteittesi uusimpiin artikkeli- ja hintatietoihin.

Varmista tietojen laatu kaikissa järjestelmissäsi

Saavuta yhtenäinen tietojen laatu kaikissa liiketoiminnoissasi valvomalla jatkuvasti ja automaattisesti niiden sisältöä ja muotoa. Validointi- ja rikastuspalvelumme varmistavat, että järjestelmääsi syötetyt tiedot vastaavat asettamiasi vaatimuksia ilman manuaalisia työvaiheita. Käytä Pageron Interface-sovellusta valvonnan ja virheiden käsittelyn tukemiseksi toimia edellyttävissä tapauksissa. Interface-palvelu integroituu saumattomasti myynnin- ja tilaustenhallintatyökaluihin ja mahdollistaa asiakkaille omien liiketoimintasääntöjensä hallinnoinnin, tietojen manuaalisen varmennuksen ja poikkeusten hallinnan.

Aloita liiketoimintojesi digitaalistaminen jo tänään

Ota yhteyttä