Kassanhallintaratkaisut
Mahdollista älykkäämpi maksaminen

Yksi verkosto lisää joustavuutta

Pageron kassanhallintaratkaisut auttavat sinua keventämään, hallitsemaan ja tehostamaan kaikkia taloushallinnon prosessejasi. Turvalliset, varmat pilvipohjaiset ratkaisumme ovat riippumattomia talous- ja palkanmaksujärjestelmistä, ja ne on suunniteltu integroitumaan nopeasti ja helposti nykyisiin järjestelmiisi. Palveluihimme kuuluvat maksujen käsittely, Factoring ja eNetting.

Maksujen käsittelypalvelu

Lähetä kaikki maksunsiirtotiedostosi sekä kotimaassa että ulkomailla ja yrityksistä ja pankeista riippumatta yhden yhteyden kautta Pageron verkostoon. Pageron maksujen käsittelypalvelu integroituu nykyisiin ERP- ja taloushallintojärjestelmiin, auttaa keventämään maksutoimintojasi ja antaa sinulle paremman yleiskuvan rahavirroistasi. Palvelumme antaa sinulle välittömän pääsyn yhtiöittesi ja tiliesi ajankohtaisiin tietoihin yhdellä kirjautumisella.

Nopeuta laskujen käsittelykiertoa Pageron avulla

Ota yhteyttä

Factoring

Hallinnoi ja optimoi kassavirtaasi käyttämällä Pageron Factoring-palvelua. Palvelumme sisältää saamisten lähettämisen lainanantajille hyväksyttäviksi, asiakirjojen täydentämisen sopimustenne mukaisesti ja jakelun niiden valmistuttua. Tarjoamme helppokäyttöisen end-to-end-ratkaisun, joka parantaa kassatoimintojesi joustavuutta, hallittavuutta ja riippumattomuutta.

eNetting

Pageron eNetting-palvelulla voit yhdistellä tiettyyn ryhmään kuuluvien yksiköiden välisiä maksusuorituksia ja laskea maksujen jaottelun tietyn ajan sisällä ilman rahansiirtoja. Palvelu mahdollistaa minkä tahansa laskun osan tai koko laskun käsittelyn ja nettomäärien kokoamisen reaaliaikaista tarkastelua varten. Palvelun avulla yritykset voivat ottaa yhteyttä ulkomaisiin tytäryhtiöihin ja yksiköihin sekä valita tietyn valuutan laskutusta varten ajan ja rahan säästämiseksi kansainvälisissä siirtomaksuissa.

Yksi Pagero e-netting -palvelun suurimmista eduista on sen säästämä aika. Verrattuna aiempaan nettoutusratkaisuumme olemme lyhentäneet prosessin vaatimaa aikaa noin 75 %.
ULF CLAESSON, TALOUSJOHTAJA, IFS WORLD OPERATIONS AB