Freight Applications (TMS)
Rahtikulujesi täydelliseen hallintaan

Verkostoitumisen arvo

Tehosta toimitusketjusi hallintastrategiaa joustavalla hankintaprosessilla ja nopeutetuilla toimitusajoilla globaalin ja avoimen verkostomme avulla. Yhdistä liikennöitsijäsi täysin saumattomasti kuljetusprosessiisi hyödyntääksesi viimeisimmässä kilpailutuksessa saavuttamasisäästöt nopeammin.

Kuljetuksen ostajalle

Freight Applications (TMS) on suunniteltu erityisesti yrityksille, joilla on arvokkaita lähetyksiä, kansainvälinen verkosto, multimodaalinen strategia ja ilman omaa kuljetuskalustoa. Autamme löytämään yrityksellesi ja operatiivisiin tarpeisiisi sopivan mallin – ilman kompromisseja.

Hallitse logistiikkamenojasi Freight Applications TMS:lla

Rakennettu digitalisoitua maailmaa varten

Freight Applications (TMS) on ainutlaatuinen, koska se on suunniteltu alusta alkaen MESCBN-verkoksi (Multi-Enterprise Supply Chain Business Network), joka tarjoaa korkeamman automaatioasteen ja vähemmän virheitä liiketoimissasi. Helppokäyttöinen ratkaisumme alentaa kustannuksia* ja tehostaa toimintaa.

* Arvioitu säästö 5-10 % rahtikustannuksista TMS:n käyttöönoton yhteydessä (lähde: ARC Advisory Group)

Älykkyyttä jatkuville parannuksille

Laadukas tieto on avain parannusten ja lopulta säästöjen tuottamiseen tuloslaskelmassa ja liiketoiminnassasi. Freight Applications (TMS) turvaa tietojen laadun ja varmistaa, että liiketoimesi noudattavat voimassa olevia asetuksia. Sovellettu AI-tekniikka muuntaa rahtitietosi konkreettisiksi parannuksiksi.

Täydelliset tai täydentävät TMS-tarjoukset

Skaalautuva micro-web-arkkitehtuuri takaa alustan toimivuuden ja palvelutarjonnan yksityiskohtaisella tasolla yrityksesi erityistarpeita varten, kuten automaattisen tai puoliautomaattisen laskujen tarkastuksen kuljetusten nykyisen hallintajärjestelmäsi täydentämiseksi. Jos etsit täydellistä TMS-ratkaisua tai täydentäviä palveluja nykyisten työkalujesi parantamiseksi, Freight Applications (TMS) on juuri sinua varten!

Täydellisten ja luotettavien tietojen saatavuus optimoi kykymme tehdä oikeita päätöksiä ja hallita täydellisesti kuljetuskustannuksiamme maailmanlaajuisesti.
Eric Jansson, Manager Logistics Process Management, SANDVIK MATERIALS TECHNOLOGY

Aiheeseen liittyvää

Resource Centre