kuopion_300x200

Verkkolaskujen lähettäminen Kuopion kaupungille

Lue, miten voitte lähettää verkkolaskuja Kuopion kaupungille.

Lisää Kuopion kaupunki Omaan asiakasrekisteriinne.
Ota yhteyttä palveluntarjoajaanne reitityksen tilaamista varten. Kuopion kaupungin verkkolaskuosoitteet löydätklikkaamalla tästä.
Voit olla yhteydessä Pageroon saadaksesi lisätietoa heidän tarjoamista verkkolaskupalveluista. Lähetä yhteystietosi heille sivun vasemmassa laidassa olevan linkin kautta (syötä projektikoodi FreePortal_Kuopio) ja he ovat yhteydessä teihin.

Voitte myös rekisteröityä Pagero Free Web –portaalin käyttäjäksi. Kuopion kaupunki tarjoaa kaikille toimittajilleen maksuttoman pääsyn Pagero Free Web –portaaliin. Portaalin kautta voit aloittaa verkkolaskujen lähetyksen Kuopion kaupunki:lle ilman veloituksia.

Rekisteröidy projektikoodilla FreePortal_Kuopio linkista tämän sivun vasemmasta laidasta, mikäli olette kiinnostuneet tämän palvelun käytöstä. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi sisäänkirjautumiseen tarvittavat tiedot.

Pageron tukisivuilta löydät lisää kuinka Pagero Free Web –portaalia käytetään.

Pagero Free Web –portaalin kautta voit lähettää laskuja myös muille asiakkaillenne ja ilmainen tuki Pagero Service & Support Centerltä sisältyy palveluun.

Helppo verkkolaskutus Pageron kanssa

Kaikki Pageron asiakkaat kommunikoivat pilvipohjaisen verkostomme, Pagero Online, kautta. On useita eri tapoja kuinka kommunikoit riippuen mm. laskuvolyymista ja automaation tarpeesta:

Pagero Web Portal

Pagero Web Portal on sopiva yrityksille, joilla on muutamia kuukausittaisia laskuja jotka on lähetettävä sähköisesti ilman suurta investointia.

Pagero Connect

Pagero Connect on yrityksille joilla on taloushallinnonjärjestelmä ja halutaan laskujen käsittely tehokkaammaksi ilman normaalien rutiinien muuttamista.

Pagero Server Connect

Pagero Server Connect on täysin automatisoitu ratkaisu joka mahdollistaa yrityksien lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja Pagero Onlinen kautta suoraan liiketoimintajärjestelmään.

Lue lisää