Verkostot

Asiakkaamme tavoittavat yhteistyökumppaneitaan – järjestelmästä riippumatta

Aina enenevissä määrin julkinen sektori esittää lakivaatimuksia verkkolaskutuksen käyttöönottamisesta. Muutamissa maissa käytetään PEPPOL infrastruktuuria verkkolaskujen lähettämiseen, ja yhä useampi on siirtymässä tähän käytäntömalliin.

Pagerolla on pitkä kokemus PEPPOL:ista ja toimii valtuutettuna yhteyspisteenä kaikissa niissä maissa joissa PEPPOL on otettu käyttöön. Asiakkaamme saavat meihin automaattisesti yhteyttä verkkolaskujen palveluntarjoajana ja yhteyspisteenä, ja näin ollen myös kaikkiin yrityksiin ja organisaatioihin, niin paikallisiin kuin kansainvälisiinkin, jotka ovat linkitetty PEPPOLiin.

Meillä on myös yhteistyösopimus monien muiden markkinoilla toimivien operaattoreiden kanssa, jotta asiakkaamme voivat viestiä sähköisesti kaikkien niin yksityisen että julkisen sektorin yhteistyökumppaneidensa kanssa, verkkojärjestelmästä riippumatta.

Liittymällä Pagero Onlineen yhteistyökumppanimme voivat API:mme kautta tarjota asiakkailleen yhteyden kokonaisvaltaiseen palveluntarjoajaan. Palveluntarjoaja käsittelee laskut ja tilaussanomat, joko Pageron ja PEPPOLin tai muiden operaattoreiden kautta kulkevaksi.

Pagerolla otamme tehtäväksemme ne asiat joissa olemme asiantuntijoita- integraatio, konvertointi ja asiakirjojen toimitus – ja yhteistyökumppanimme voivat keskittyä ydinosaamiseensa – toimintajärjestelmien kehittämiseen.