///Lisäarvopalvelut
Lisäarvopalvelut2019-02-26T13:12:04+00:00

Lisäarvopalvelut

Verkkolasku

Lisäarvopalvelut

Tarjoamme monia lisäarvopalveluja, joiden avulla palvelua voidaan helposti mukauttaa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Valitse alta sinulle sopivat vaihtoehdot:

Kokoa laskuliikenne samaan kanavaan

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat palvelut: PDF-lasku sähköpostin kautta, tulostuspalvelu ja Pagero Data Capture, jotta asiakkaamme voivat kerätä koko laskuliikenteen samaan kanavaan riippumatta vastapuolen mahdollisuudesta lähettää tai vastaanottaa verkkolaskuja. Pagero Onlinen kautta voi myös käsitellä e-muistutuksia.

Minimoi virheiden manuaalinen käsittely

Myös verkkolaskut voivat vaatia manuaalista käsittelyä sen takia, että sisältö ei täytä asetettuja vaatimuksia. Validointi- ja rikastuspalvelujemme avulla voit vähentää virheiden manuaalista käsittelyä ja maksimoida sen myötä laskuliikenteen automatisoinnin.

Täytä kirjanpitovaatimukset

E-arkisto-, digitaalinen allekirjoitus- ja lisäraportointi-palvelujemme ansiosta voit olla varma siitä, että täytät kaikki yrityksesi kirjanpidolle asetetut vaatimukset.

Käsittele useita yhtiöitä tai konsernirakennetta

Moniyhtiötuki ja e-nettoutus -palvelujemme avulla voit yksinkertaistaa ja tehostaa hallintoa sellaisissa yrityksissä tai organisaatioissa, joissa on useita oikeudellisia yksiköitä.

Lähetä verkkolaskuja yksityishenkilöille

Tarjoamme palveluita, joiden avulla voit lähettää verkkolaskuja yksityishenkilöille Pagero Onlinen kautta. Näin asiakkaamme voivat kerätä kaikki lähtevät B2B-, B2G- ja B2C-laskut samaan kanavaan ja tehostaa laskujen käsittelyä.

Haluatko lisätietoja??

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Arvostamme erityisesti sitä, että Pageron avulla voimme lähettää laskuja asiakkaan toivomassa muodossa. Voimme esimerkiksi lähettää laskuja sähköpostitse PDF-muodossa suoraan omasta talousjärjestelmästämme.

Antti Nuutinen, IT-johtaja, Renta Group
Lue asiakascase täältä

Tutustu tarjontaamme

Käytämme evästeitä ja muita kolmansien osapuolten palveluja analysoidaksemme verkkoliikennettä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia seuraamalla tietosuojaselosteemme ohjeita. OK