Verkkolasku

//Verkkolasku
Verkkolasku 2017-10-12T10:29:00+00:00

Pageron verkkolaskuilla tavoitat kaikki liikekumppanisi yhdellä ainoalla yhteydellä

Verkkolaskujen perinteiset EDI-ratkaisut edellyttävät usein aikaa ja kustannuksia vievää yhteyttä kuhunkin liikekumppaniin. IT-osaston tai ulkoisen konsultin tulee tehdä yhteys manuaalisesti. Siksi tämänkaltaiset yhteydet ovat harvinaisia ja niitä on tehty vain suurten yritysten välillä.

Pageron verkkolaskuratkaisu on pilvipalvelu, joka antaa yrityksellesi kustannustehokkaan tavan kommunikoida sähköisesti kaikkien liikekumppaneiden kanssa yhden ainoan kanavan kautta. Tarvitset vain yhden yhteyden – Pagero Online -palveluun. Älykkäällä e-business locator -hakutoiminnollamme voit helposti ja omatoimisesti lisätä uusia liikekumppaneita verkostossasi tapahtuvaa yhteydenpitoa varten. Pageron ei tarvitse tehdä manuaalisia työvaiheita, eikä tästä koidu lainkaan lisäkustannuksia.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Pageron verkkolaskuilla sinun ei tarvitse miettiä laskun muotoa

Ei ole itsestään selvää, että liikekumppanisi voi käsitellä juuri sinun käyttämääsi verkkolaskun muotoa. Verkkolaskuilla voi nimittäin olla useita erilaisia tiedostomuotoja (esimerkiksi PDF, CSV, XML ja EDI) riippuen muun muassa liiketoimintajärjestelmästä, toimialasta tai maasta. EDI-ratkaisuilla tiedostomuotokysymys tulee ratkaista manuaalisesti jokaisen yksittäisen asiakkaan kohdalla, mikä merkitsee enemmän työtä IT-osastolle tai konsultille ja samalla lisäkustannuksia.

Pageron verkkolaskuilla, sinun ei tarvitse miettiä muita tiedostomuotoja kuin omaasi. Pagero Online muuntaa kaikki sen kautta lähetettävät verkkolaskut automaattisesti muotoon, jota vastaanottaja itse käyttää. Tämä palvelu kuuluu vakiona kaikille asiakkaillemme. Sen ansiosta voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja käyttämässäsi tiedostomuodossa, ja liikekumppanisi lähettää ja vastaanottaa niitä muodossa, jota he voivat käsitellä. Pagero Online huolehtii muusta.

Tiedostomuotovalikoimamme sisältää useita laskujen tiedostomuotoja, ja valikoimamme kasvaa koko ajan. Jokainen uusi tiedostomuoto tulee automaattisesti kaikkien asiakkaidemme käyttöön ilman lisäkustannuksia.

Pageron verkkolaskuilla tavoitat myös toista operaattoria käyttävät yritykset

Verkkolasku toimialalla on monia palveluntarjoajia ja mikäli näillä ei ole yhdysliikennesopimusta, näiden asiakkaat eivät pysty lähettämään tai vastaanottamaan verkkolaskuja keskenään. Pagerolla on yhteistyösopimus useiden muiden palveluntarjoajien kanssa ympäri maailman ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan kumppaniverkostoamme. Siksi asiakkaamme voivat saavuttaa kaikki yritykset, jotka käyttävät Pageron verkostoa, mutta he tavoittavat myös muita yrityksiä, joissa käytetään toista palveluntarjoajaa.

Mukautamme verkkolaskupalvelumme tarpeidesi mukaan

Kaikki verkkolaskuasiakkaamme kommunikoivat yhden ja saman alustan kautta, eli Pagero Onlinen kautta. Yritysten vaihtelevien vaatimusten täyttämiseksi olemme luoneet erilaisia yhteydenpitotapoja esimerkiksi halutun automaatiotason, laskujen määrän ja yritysrakenteen mukaan. Sen lisäksi tarjoamme monia lisäarvopalveluja, joita voidaan lisätä helposti palvelun mukauttamiseksi yksittäisen yrityksen tarpeisiin.

Me pidämme verkkolaskuistasi hyvän huolen!

Pagero Onlinen käytettävyys on erittäin korkea ja verkkolaskujen lähettäminen Pagero Onlinen kautta on yhtä turvallista kuin tietojen lähettäminen verkkopankin kautta. Takaamme, että verkkolaskusi ovat perillä tietyn ajan sisällä ja että saat automaattisesti tiedon, kun verkkolasku on vastaanottajalla noudettavissa. Voit olla varma siitä, että käsittelemäsi laskujen sisältö on turvassa meidän luonamme. Kaikki Pagero Onlinen kautta lähtevät tiedot, lähetetään salatussa muodossa niin että niihin ei pääse käsiksi kukaan muu kuin vastaanottaja.

Lisäksi Pagero Service & Support Center on käytettävissäsi ilmaiseksi, jos sinulla on kysyttävää verkkolaskuistasi. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua kaikessa toteutuksesta käyttöönottoon, verkostosi ylläpitoon ja palvelusi kehittämiseen, jotta saat sijoituksestasi mahdollisimman suuren hyödyn!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä