Tukipalvelut2019-02-05T13:17:12+00:00

Tukipalvelut

Primelog TMS on asiakkaidemme käytössä yli 60 maassa ja kaikilla mantereilla. Asiakkaillamme on korkeat vaatimukset käytettävyyden ja käyttövarmuuden suhteen, ja tarjoamme eritasoisia tukipalveluita tarpeiden täyttämiseksi.

SaaS-palvelut

SaaS-palvelut (Software as a Service) takaavat Primelogin hyvän käytettävyyden. Koska meillä on asiakkaita ympäri maailmaa, palvelemme 24/7. SaaS-palveluissa ylläpidämme tuotetta jatkuvasti ja vastaamme Primelog TMS:n uusien versioiden ja parannusten hallinnasta.

Tukipalvelut

Tukipalveluidemme osaava henkilökunta auttaa asiakkaita, joilla on Primelog TMS:n käyttöä koskevia kysymyksiä. Toimintoja ohjaavat vakiintuneet prosessit ja eskalointiominaisuudet, joilla varmistetaan, että pystymme vastaamaan tarpeisiisi nopeasti. Autamme myös uusien versioiden ja niihin liittyvien toimintojen kanssa.

Lisätukipalvelut

Voit halutessasi nostaa palvelutasoa tietovirtojen hallintaan tarkoitetuilla lisäresursseilla sekä lisäpalveluilla tiedostojen valvontaan ja datan laadun varmistukseen.

Arvo

Useimmille asiakkaillemme Primelog TMS on liiketoimintakriittinen järjestelmä. Primelogin tukipalveluiden käytön tarkoituksena on minimoida häiriöt Primelog TMS:n käytössä. Karsimme käyttökatkot ja tietoaukot minimiin, mikä lisää Primelog-investoinnin arvoa.

Yhteystiedot Primelog support

Asiakastuki: +46-739 887 888
Sähköpostiosoite: primelog.servicedesk@pagero.com
Aukioloajat: Ma-Pe 8:00-18:00 *
*  Arkipäivisin

Primelogin tuen ansiosta pystymme analysoimaan rahtikustannushistoriaa. Järjestelmän avulla voimme eritellä kustannuksia ja tunnistaa mahdolliset parannuskohteet ennen seuraavaa hankintaa.

MARIA WEIBULL, LOGISTIIKKAYKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ, SSAB SPECIAL STEEL

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja!

OTA YHTEYTTÄ

Lue lisää

Käytämme evästeitä ja muita kolmansien osapuolten palveluja analysoidaksemme verkkoliikennettä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia seuraamalla tietosuojaselosteemme ohjeita. OK