Primelog

//Primelog
Primelog 2018-05-02T14:04:44+00:00

Primelog TMS

Transportation Management System

 • Alhaisemmat logistiikkakustannukset
 • Parempi datan laatu
 • Uusien sopimusten neuvottelu
 • Tavaravirtojen visualisointi ja hallinta
 • Simulointiin perustuva riskienhallinta
 • Liiketoimintakriittisen tiedon visualisointi

Parempi toimitusketjujen hallinta

Primelog TMS parantaa toimitusketjujen hallintaa, näkyvyyttä ja joustavuutta. Primelog TMS:n tehokkailla toiminnoilla ja prosessituella valvot, analysoit, integroit ja hallitset toimitusketjua riippumatta sen monimutkaisuudesta tai maantieteellisestä laajuudesta.

Primelog TMS antaa mahdollisuuden toimia ennakoivasti ja hallita tehokkaasti virtoja – sekä tavaroiden fyysistä virtausta että rahaliikennettä – sekä varmistaa, että pystytte tarjoamaan asiakkaillenne kilpailukykyisiä logistisia palveluja, jotka ratkaisevat päätökset teidän eduksenne.

Leikkaa logistiikkakustannuksia

Primelog TMS alentaa kustannuksia. Asiakkaat voivat säästää logistiikkakustannuksissa keskimäärin 10 % matalampien kuljetuskustannusten, sujuvien prosessien, päätöksenteon tuen ja manuaalisen työn vähenemisen ansiosta.

 • Hallinta – parempi laskujen hallinta ja keskitetyt tiedot toimituksista, kustannuksista ja sopimuksista, sekä mahdollisuus pitkälle kehitettyyn analysointiin ja simulointiin.
 • Tehokkuus – automatisoitu varaus, seuranta ja auditointi sekä kuljetusvalikoiman optimointi.
 • Tieto – parempi analyysien ja päätöksenteon tuki sekä yksityiskohtaiset, ennalta määritellyt päästöraportit.

Nopea sijoitetun pääoman tuotto

Asiakkaamme vaativat sijoitetun pääoman tuottoa alle vuodessa. Me vastaamme vaatimuksiin toimittamalla vakiotuotteen, joka on valmis liitettäväksi kuljetusyrityksiin ja ERP-järjestelmiin. Liitäntävalmiuden ja vakiintuneiden projektikäytäntöjen ansiosta saamme järjestelmän asiakkaan käyttöön erittäin nopeasti.

Primelog TMS toimitetaan pilvipohjaisena palveluna, eli otamme vastuun laitteistoista, integraatioista, toiminnallisuudesta ja tiedoista, joita käsitellään omassa Primelog-palvelussanne. Näin logistiikkaprosessinne optimointi onnistuu yrityksen IT-rakenteen sitä rajoittamatta.

Pilvipohjaisen palvelun ansiosta teidän on helppo keskittyä ydinliiketoimintaan, kun me huolehdimme tiedonkulusta ja IT-infrastruktuurista, joissa on avainasemassa hyvä käytettävyys ja laadukas data.

Modulaarinen TMS

Primelog TMS on edistyksellinen kuljetustenhallintajärjestelmä kuljetuspalveluiden ostajille, joilla on monimutkaisia maailmanlaajuisia tavaravirtoja. Primelog TMS huolehtii kaikesta – rahtauksen hankinnasta, multimodaalikuljetusten suunnittelusta, operatiivisesta hallinnoinnista ja seurannasta.

Lisäksi kyseessä on maailman johtava järjestelmä logistiikkaan liittyvän rahaliikenteen käsittelemisessä, joten avaimet ovat täysin asiakkaan omissa käsissä. Riippumatta siitä, hankitteko rahtipalvelut itsellenne vai hinnoitteletteko ja myyttekö niitä muille, Primelog TMS tukee monimutkaisia maksurakenteita, jotka ovat yleisiä tällä alalla.

Palvelun modulaarinen arkkitehtuuri, skaalattava SaaS-alusta (Software as a Service) sekä käyttö- ja kuukausiperusteinen hinnoittelu antavat yrityksen kasvaa Primelogin kanssa toiminnan kehittyessä.

 • Ylivoimainen kulujenhallintatoiminto
 • Edistyneet analytiikkaominaisuudet
 • Monen etapin multimodaalikuljetusten operatiivinen tuki
Tietojen laadunvalvonta on meille äärimmäisen liiketoimintakriittistä, koska virheellisiin tietoihin perustuvilla päätöksillä olisi todennäköisesti tuhoisia seurauksia. Ratkaisu, jonka kehitimme Primelogin avulla, sisältää ennalta määritettyjä laadunvalvontamittareita, jotka suodattavat epätarkkuudet ja varmistavat turvallisuuden.
CARL WESTMAN, PROSESSI-JA MENETELMÄVASTAAVA, ERICSSON DISTRIBUTION LOGISTICS

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä, annamme mielellämme lisätietoja!

OTA YHTEYTTÄ

Lue lisää