Ostaja2019-02-05T11:13:10+00:00

Ostaja

Käsittele koko tilausliikenteesi sähköisesti Pagero Onlinen kautta

Pagero e-tilauksessa luot tilauksesi osto- tai ERP-järjestelmässä tavalliseen tapaan. Tämän jälkeen tilaukset lähetetään Pagero Onlineen järjestelmäsi käyttämässä tiedostomuodossa. Sinun ei tarvitse miettiä toimittajasi käyttämiä tiedostomuotoja, Pagero Online muuntaa automaattisesti tiedostot oikeaan muotoon.

Voit myös vastaanottaa hinnastoja, tilausvahvistuksia ja toimitusilmoituksia toimittajaltasi suoraan omassa järjestelmässäsi ja toivomassasi muodossa.

Voit luoda yhteyden Pagero Onlineen sinulle sopivalla tavalla, esimerkiksi FTP:tä, SFTP:tä, HTTPS:ää ja AS2:ta käyttäen.

Luettava esitys (PDF) jokaisesta Pagero Onlinen kautta lähetettävästä tilausilmoituksesta auttaa saamaan paremman yleiskuvan liikenteestäsi.

Toimittaja vastaanottaa sähköiset tilauksesi suoraan omaan järjestelmäänsä tai Pagero Web Portal -palvelun kautta. Ostotilaukset muunnetaan PDF-tiedostoiksi ja toimitetaan portaaliin. Portaalin kautta toimittaja voi hakea tilauksesi ja lähettää tilausvahvistuksia ja toimitusilmoituksia sinulle.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Keskitä koko tilausliikenteesi samaan kanavaan

Tehosta liikennettäsi edelleen hallinnoimalla sekä tilauksia että laskuja Pagero Onlinen kautta.

Lue lisää verkkolaskupalveluistamme
This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok