///Luo sähköistä liikennettäsi
Luo sähköistä liikennettäsi2018-09-07T11:44:35+00:00

Luo sähköistä liikennettäsi

Lisää sähköistä liikennettäsi

Kun aloitat käyttämään palvelujamme on kaikkein tärkeintä aloittaa tilausliikenteen lisääminen. Vasta silloin pystyt tehostamaan tilausten käsittelyä ja hyötymään kaikista palvelujemme tarjoamista eduista. Pageroa käyttämällä voit helposti luoda liikenteen itse tai voit jättää sen meidän tehtäväksemme.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Perinteinen EDI tarkoittaa usein kalliita projekteja

Perinteisiä EDI-ratkaisuja käytettäessä tarvitaan palveluntarjoajan panosta uusien yhteyksien luomiseksi. Tämä tarkoittaa aikaa ja kustannuksia vaativaa projektia, joka kerta kun uusi yhteys on luotava.

Pageron avulla voit helposti luoda sähköistä liikennettä omatoimisesti

Meidän ratkaisumme edellyttää vain yhtä ainoaa yhteyttä Pagero Onlineen. Me hoidamme asian puolestasi, kun tulet asiakkaaksemme. Sen jälkeen voit itse kytkeä uusia asiakkaita ja toimittajia yhteydenpitoa varten täysin ilman Pageron panosta ja ilman lisäkuluja. Sinun tarvitsee vain hakea asiakkaasi tai toimittajasi rekisteristämme ja lähettää tälle pyyntö sähköisten tilausten lähettämistä tai vastaanottoa varten. Kun pyyntö on hyväksytty, voitte aloittaa yhteydenpidon keskenänne.

Voimme tehdä työn puolestasi!

Voit myös jättää työn meidän tehtäväksemme. Saat oman Pagero-yhteyshenkilön, joka auttaa sinua laatimaan aktivointisuunnitelman. Lähetämme tiedotteen asiaa koskeville asiakkaille tai toimittajalle, minkä jälkeen Pageron asiakaspalvelutiimi ottaa heihin yhteyden ja auttaa ottamaan mahdollisimman nopeasti ja sulavasti käyttöön palvelun, joka sopii parhaiten juuri heidän toimintaansa. Me yksinkertaisesti teemme työn puolestasi!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
This website uses cookies and third party services. By browsing our website you consent to the use of cookies and embeds from our site. Ok