//E-tilaus
E-tilaus2018-09-07T11:43:46+00:00

E-tilaus

Koko tilausliikenne samaan kanavaan

Sähköisten tilausten (tai ostojen) perinteiset EDI-ratkaisut ovat usein aikaa vieviä ja kalliita yhteyksiä, jokaiselle liikekumppanille. Siksi tämän tyyppisiä ratkaisuja käytetään ensisijaisesti yritysten välillä, jotka käsittelevät suuria määriä tilauksia. Pienempiä tilausmääriä käsitellään manuaalisesti käyttämällä sähköpostia, puhelinta tai faksia.

Pageron sähköisillä tilauspalveluilla tarvitset vain yhden liitännän Pagero Onlineen. Pagero Onlinessa voit helposti lisätä uusia liikekumppaneita itse, niin että voit aloittaa kommunikoimaan heidän kanssa. Pagero ei vaadi manuaalista käsittelyä ollenkaan, eikä se maksa mitään ylimääräistä. Takaamme että yhteydenpito liikekumppaneiden kanssa toimii kuten pitää ja sinä voit keskittyä yrityksesi toimintaan.

Sillä ei ole merkitystä kuinka suuria tai pieniä tilausmääriä liikekumppanisi käsittelevät, kaikki voivat kommunikoida Pagero Onlinen kautta. Tämän takia voit lisätä kaikki suuret liikekumppanit, kuten myös pienemmät ja näin koota kaikki tilaukset yhteen ja samaan kanavaan.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

Sinun ei tarvitse miettiä tilauksen tiedostomuotoa

Ei ole itsestään selvää, että liikekumppanisi voi käsitellä juuri sinun käyttämääsi tiedostomuotoa. Perinteisissä EDI-ratkaisuissa tiedostomuoto-ongelma on ratkaistava manuaalisesti kunkin yksittäisen asiakkaan osalta ja tästä koituu kustannuksia. Lisäksi jos vaihdat tai toinen osapuoli vaihtaa järjestelmää, tiedostomuoto-ongelma on ratkaistava uudestaan.

Pageron käyttäjänä sinun ei tarvitse miettiä muita tiedostomuotoja kuin omaasi. Pagero Online muuntaa kaikki sen kautta lähetettävät tilausilmoitukset automaattisesti muotoon, jota vastaanottaja itse käyttää. Tämä palvelu kuuluu vakiona kaikille asiakkaillemme. Sen ansiosta voit lähettää ja vastaanottaa tilausilmoituksia käyttämässäsi tiedostomuodossa, ja liikekumppanisi lähettää ja vastaanottaa niitä muodossa, jota he voivat käsitellä. Pagero Online huolehtii muusta.

Tiedostomuotovalikoimamme sisältää yleisimmät tilausten tiedostomuotostandardit ja valikoima kasvaa koko ajan. Jokainen uusi tiedostomuoto tulee automaattisesti kaikkien asiakkaidemme käyttöön ilman lisäkustannuksia.

Mukautamme palvelumme tarpeidesi mukaan

Kaikki asiakkaamme ovat yhteydessä yhden ja saman alustan, Pagero Onlinen kautta. Yritysten vaihtelevien vaatimusten täyttämiseksi olemme luoneet erilaisia yhteydenpitotapoja esimerkiksi tilausten määrän ja halutun automaatiotason mukaan. Sen lisäksi tarjoamme monia lisäarvopalveluja, joita voidaan lisätä helposti palvelun mukauttamiseksi yksittäisen yrityksen tarpeisiin.

Saat liikenteesi paremmin hallintaan

Pageron sähköisten tilausten avulla saat sanomaliikenteen paremmin hallintaan. Kuittaustenkäsittelymme ansiosta voit olla varma, että vastaanottaja on saanut sanoman. Kun olet lähettänyt tilauksen, voit saada tilausvahvistuksen ja toimitusilmoituksen takaisin. Kaikki toisiinsa liittyvät viestit ovat lisäksi toisiinsa linkitettyinä, minkä ansiosta voidaan jälkikäteen helposti selvittää, mitä tietyn tilauksen yhteydessä on tapahtunut.

Me pidämme tilauksistasi hyvän huolen!

Pagero Onlinen käytettävyys on erittäin korkea ja tiedostojen lähettäminen Pagero Onlinen kautta on yhtä turvallista kuin tietojen lähettäminen verkkopankin kautta. Takaamme, että tilaussanomasi on perillä tietyn ajan sisällä ja että saat automaattisesti kuittauksen, kun vastaanottaja on saanut sanoman. Lisäksi Pagero Service & Support Center on käytettävissäsi ilmaiseksi, jos sinulla on kysyttävää tilaussanomistasi.

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Käytämme evästeitä ja muita kolmansien osapuolten palveluja analysoidaksemme verkkoliikennettä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia seuraamalla tietosuojaselosteemme ohjeita. OK