Ura
Liity tiimiimme

Henkilöstömme on Pagero

Näkemyksemme mukaan Pageron vahvuus perustuu työntekijöihimme ja teknisiin kykyihimme. Haluamme olla inspiroiva työpaikka, jossa autamme toisiamme hyödyntämään koko potentiaalimme, jotta voimme tarjota parasta asiakkaillemme. Haluatko auttaa meitä pyrkimyksissämme tehdä ostamisesta ja myymisestä helppoa? Alla on luettelo avoimista työpaikoistamme.

Päivitys liittyen COVID-19: ään

Pyrkimyksissämme edistää turvallisia toimintatapoja meneillään olevan COVID-19-pandemian aikana keskeytämme väliaikaisesti kaikki rekrytointiprosessit. Avoimet työpaikat julkaistaan uudelleen mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on kysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse hr@pagero.com if you have questions.

Rebecca Granlund

Account Executive, Customer Engagement Center and Sales

Rebecca Granlund

Opiskellut B2B-IT-ratkaisuja Göteborgin IHM Business Schoolissa

”Halusin työskennellä yrityksessä, joka antaa mahdollisuuden kehittyä riippumatta iästä, sukupuolesta tai taustasta. Pagero auttaa sinua kasvamaan ja antaa sinulle oikeat työkalut kehittyä yrityksen sisällä.”

Fabian Hasse

Bid Manager, Pre-Sales and Bid Management

Fabian Hasse

Opiskellut logistiikkaa Göteborgin Handelshögskolanissa

”Valitsin Pageron yhtiön hyvän maineen vuoksi ja koska se on nopeasti kasvava yritys menestyvällä alalla. Arvostan Pageron tapaa antaa työntekijöilleen mahdollisuuksia kasvaa sillä alueella, jolle he soveltuvat parhaiten.”

Ana Botorce

Junior Compliance Manager, Compliance Team

Ana Botorce

Kandidaatin tutkinto matematiikassa, University of Waterloo, Kanada, kaksi maisterintutkintoa taloustieteessä, Rooman Tor Vergata -yliopistosta ja Göteborgin Handelshögskolanista

”Pagerolla sinulla on vastuuta ja mahdollisuus olla erottamaton osa Pageron kasvua ystävällisten ja kunnianhimoisten kollegojen ympäröimänä.”

Johtavat periaatteemme