Pagero – lyhyt historiikki

2009

Pageron verkosto syntyy Pagero is born

Kolme insinööriä Chalmersista luovat perustan, josta Pagero alkaa muotoutua – ratkaisu maksutiedostojen käsittelemiseksi ja verkkolaskuja koskevien muuttuneiden vaatimusten täyttämiseksi B2G-toiminnoissa. Tekniikasta kehittyi sitten Pageron alusta – innovatiivinen, avoin, pilvipohjainen vaihtoehto paikallisesti asennettaville B2G- ja B2B-ohjelmistoratkaisuille.

2010

Kasvu Pohjoismaissa Growth

Pagero vakiinnuttaa asemansa sähköisten palveluiden toimittajana Pohjoismaissa, joihin kuuluivat Ruotsi, Norja, Islanti ja Suomi.

 

2012

Peppol ja mikropalvelut PEPPOL

Pagerosta tulee hyväksytty Peppol-yhteys Norjassa ja se kehittyy arvostetuksi Peppol-neuvojaksi Euroopassa ja Aasiassa. Pagero alkaa tarjota myös toimialakohtaisia palvelukokonaisuuksia, ns. mikropalveluita, mahdollistaakseen globaalisti skaalattavan ja tulevaisuuden kannalta varman alustan.

2013

Eri formaattien välinen yhteentoimivuus Interoperability

Pageron tekniikka takaa uraauurtavan yhteentoimivuuden kaikkien dokumenttityyppien välillä hankinnasta-maksuun ja tilauksesta-kassaan -prosesseissa. Tämän ansiosta yritykset voivat välittää laskuihin ja tilauksiin liittyviä asiakirjoja täysin saumattomasti palveluntoimittajasta riippumatta.

2015

Globaali laajeneminen Global expan

Yksityinen ja julkinen sektori liittyvät Pageroon johtavan teknisen infrastruktuurimme ja asiantuntemuksemme ansiosta. Toimintamme laajenee yli 50 maahan 5 vuodessa, mukaan lukien Turkki ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat.

2017

Rahti ja zero downtime Pagero Freight Solutions

Primelog yrityskauppa vuonna 2017 laajentaa Pageron palveluntarjonnan myös monimutkaisen rahtilaskunkäsittelyn alueeseen. Perustamme uusia konttoreita kaikkialle Eurooppaan, kuten Espanjaan, Isoon-Britanniaan ja Ranskaan. Saavutamme teknisen virstanpylvään tulemalla alustaksi ilman toimintakatkoksia – zero downtime – meillä asiakkaiden toiminnot ja asiakirjojen käsittely on mahdollista myös päivitysten yhteydessä.

2018

Terveyden- ja sairaanhoito Pagero Health Solutions

Pagero laajentaa tarjontaansa terveyden- ja sairaanhoitoalalla ostamalla saksalaisen HBS (Health Business Solutions) -yrityksen. Käynnistämme paikalliset toiminnot Yhdysvalloissa, Intiassa ja Singaporessa.

2019

Tuki 24/5 icon-24-7

Pagero Free – maksuton palvelu toimintojen tehostamiseksi pieniä ja keskisuuria yrityksiä varten – otetaan käyttöön, ja Pageron uusi verkkoportaali ja laajennetut kumppanuustoi