Pageron ratkaisut ilmailuteollisuudelle
Pienennä hiilijalanjälkeä ja toimitusketjun kustannuksia

Vihreä ratkaisu globaaleihin toimintoihin

Ylitä päästövähennystavoitteesi samalla, kun pienennät kustannuksiasi ja täytät paikalliset lakivaatimukset maailmanlaajuisesti Pageron ilmailuteollisuuden ratkaisuilla. Saavuta 100 % digitaalinen sanomaliikenne, kommunikoi helposti ja joustavasti tuhansien paikallisten toimittajien kanssa ja hallitse kassavirtoja eri valuutoissa ja yrityksissä yhdellä ainoalla yhteydellä avoimeen, maailmanlaajuiseen verkkoomme.

Reduce overpayments and error-handling with Accurate Spend Management - icon

Saavuta 100 % digitaalinen sanomaliikenne

Saavuta täysi avoimuus, jäljitettävyys ja yleiskatsaus kassavirtaan liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla. Lyhennä käsittelyaikaa, vähennä työkalujen tarvetta tietojen laadun turvaamiseksi ja vapauta resursseja lisäarvoa tuottaviin toimintoihin digitalisoimalla ja automatisoimalla koko sanomaliikenteesi. Liiketoimintakumppaniesi digitaalisesta valmiudesta riippumatta voimme auttaa sinua saavuttamaan täysin automatisoidut prosessit kattavalla yleiskatsauksella – reaaliajassa.

Seuraa valuuttoja ja kassavirtoja

Pageron analyysityökaluilla on helppo valvoa yhden tai useamman yrityksen toimintaa. Saat yleiskatsauksen tapahtumista ja kootut tiedot liiketoimintajärjestelmien, formaattien tai prosessien määrästä tai tyypistä riippumatta. Transaktioraporttityökalulla voit luoda ja ajoittaa yksityiskohtaiset raportit, jotka vastaavat omia tarpeitasi.

A single process that meets all requirements with Pagero - icon

Vähennä hiilijalanjälkeä Pageron ratkaisuilla ilmailuteollisuudelle

Meillä on tänä päivänä uskomattoman tehokas laskujen käsittelyprosessi, koska saapuviin tai lähteviin laskuihin ei enää liity työvaiheita, jotka vaativat huolehtimista. Sen sijaan kaikki käsitellään täysin digitaalisesti.
Emeli Arnryd, Application Manager, Swedavia Airports
Personalised supplier onboarding and migration within Public Sector - icon

Toimittajien perehdytys ja aktivointi

Anna Pageron kokeneen ja monikielisen aktivointitiimin luoda mukautettu aktivointiprosessi, jonka avulla liikekumppanisi voidaan yhdistää palveluverkostoon nopeasti ja helposti. Tiimimme työskentelevät eri aikavyöhykkeillä ja voivat tarjota kaikille liikekumppaneillesi henkilökohtaista palvelua ja nopeaa tukea.

Joitakin asiakkaitamme:

TUTUSTU ASIAKASCASEIHIMME

Palvelumme

Saavuta kaikki toimialakohtaiset tarpeesi yhdellä ainoalla yhteydellä Pageron verkkoon. Palvelumme sisältö:

  • Pageron verkko: Globaali, avoin yritysverkostomme
  • Tietojen varmennus: Kaikkien saapuvien ja lähtevien asiakirjojen sisällön tarkistaminen
  • Tietojen rikastaminen: Automatisoitu rikastuspalvelumme varmistaa, että kaikki kentät täyttävät sekä lakivaatimukset että sinun ja liikekumppaniesi sisäiset vaatimukset
  • Compliance: Täyttää lakivaatimukset ja parhaat käytännöt markkinasta ja toimialasta riippumatta
  • Tiedonkeruu: Kerää oikeat tiedot ei-digitaalisista asiakirjoista (paperi ja PDF) pää- ja rivitasolla
  • PDF- ja tulostejakelu: Saavuta sähköposti- ja paperilaskujen jakelupalveluillamme ne liikekumppanit, joiden digitaaliset resurssit ovat rajalliset

Aiheeseen liittyvää

Resource Centre