Pagero terveyden- ja sairaanhoitoalan puolesta

>Pagero terveyden- ja sairaanhoitoalan puolesta
Pagero terveyden- ja sairaanhoitoalan puolesta 2017-09-06T16:47:32+00:00

Autamme teitä saavuttamaan tavoitteitanne

Standardoitu prosessi toimittajan ja terveydenhuollon tarjoajien välillä

Terveydenhuollon tarjoajat, maakunnat, sairaanhoitopiirit ja yksityiset sairaalat pyrkivät jatkuvasti lisäämään ja yksinkertaistamaan sähköistä kaupankäyntiään. Haasteeksi muodostuu alueelliset sekä maiden väliset toisistaan eroavat lakivaatimukset, asiakirjojen sisältövaatimukset, suositukset, standardit ja verkosto.

Markkinatoimijat koostuvat monen eri alan toimijoista, niin paikallisista kuin monikansallisista yhtiöistä, paikallisista kuin valtiollisista terveysviranomaisista ja terveydenhuollon tarjoajista. Liiketoiminnasta riippumatta, kaikilla terveyden- ja sairaanhoitoalan toimijoilla on sama haaste ja sama tavoite: potilaan keskiössä pitäminen, sekä kaikkien tukitoimien parantaminen mahdollistaen tehokkaamman terveydenhuollon.

Pagero tekee aktiivisesti työtä terveyden- ja sairaanhoitoalan piirissä, edesauttaakseen standardoidun prosessin kehittymistä toimittajan ja asiakkaan välillä. Tarjoamme palveluja, jotka ovat räätälöity alalle sopiviksi ja pyrimme myös jatkuvasti seuraamaan ja vaikuttamaan markkinoilla tapahtuvaa kehitystä.

Omistautunut ja proaktiivinen tiimi

Pagero Centre of Excellence

Pagerolla on kokonaan terveyden- ja sairaanhoitoalalle omistautunut tiimi, joka työskentelee ainoastaan alan yritysten parissa. Näin varmistamme sen, että asiakkaamme saavat käyttöönsä tarvitsemansa palvelut. Centre of Excellence -tiimimme työskentelee proaktiivisesti ja tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien toimijoiden kanssa. Toimimme asiantuntijuuden kehittymisen keskiössä, jolloin Pageron läsnäolo terveyden- ja sairaanhoitoalalla vahvistuu.

Tarjoamme kaikkea perusverkkolaskusta lähtien, joka yhdistää yrityksen verkostoomme ja takaa paikallisien lakivaatimuksien täyttymisen, aina kokonaisratkaisuihin asti, jossa konsernin kaikki Euroopassa toimivat liiketoimintayksiköt voivat käsitellä O2C- ja P2P-prosessejaan alusta loppuun saakka.

LATAA ESITE
quotation marks white
Työskentely sellaisen yhteistyökumppanin kanssa, joka auttaa meitä yksinkertaistamaan sisäisiä prosessejamme ja varmistumaan siitä, että täytämme kohtaamamme asiakaskohtaiset vaatimukset, on meille tärkeää.
Becton Dickinson

Liity Pageron verkostoon

Liittymällä Pagero Onlineen saatte käyttöönne

  • Standardoidun prosessin hinnastoille, tilauksille, tilausvahvistuksille, toimituskuittauksille sekä laskuille
  • Maailmanlaajuisen yritysverkoston yhdellä yhteydellä
  • Palvelutarjonnan, joka tukee sähköisen sanomavälityksen, paperiset ja PDF-asiakirjat sekä muuntaa yrityksen sanomaliikenteen 100% digitaaliseksi ensimmäisestä päivästä lähtien
  • Varmasti laadukkaan datan yhdistämällä sisältövalidoinnin, tietojen rikastuksen ja paikalliset säännökset
  • Palvelut, joilla yritys noudattaa paikallisia sääntöjä koskien arkistointia, aikaleimoja, oikeudellisia asiakirjoja, veroilmoituksia ja arvonlisäveron käsittelyä
  • Standardoidun SLA:n (Service Level Agreement) sekä monikielisen 24/5 asiakastuen, joka voidaan sopeuttaa yrityksen tarpeiden mukaisesti

Ota yhteyttä

Ota ystävällisesti yhteyttä meihin, mikäli toivot lisätietoja terveyden- ja sairaanhoitoalan palvelutarjonnastamme!

micklewright

Anna Micklewright

Global Head of Sales Healthcare
+44-77 36 89 33 32
anna.micklewright@pagero.com

e moodh

Erik Moodh

Key Account Manager Healthcare
+46-701 81 27 40
erik.moodh@pagero.com

kristin

Kristin Wikström

Operations Manager Healthcare
+46-701 81 27 27
kristin.wikstrom@pagero.com

LISÄTIETOJA