Nuoriso Liikkuu – varainkeruukampanja

Lähde sinäkin tukemaan nuorisoliikuntaa

Yritys, urheiluseura tai urheiluseuran jäsen? Tule mukaan NUORISO LIIKKUU – varainkeruutalkoisiin ja tue nuorten liikuntaa! Urheilu on lasten ja nuorten ylivoimaisesti suosituin harrastus, joka tulisi olla perheiden taloudellisesta tilanteesta riippumaton. Tämän kampanjan tavoitteena on antaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden nauttia liikkumisen ilosta tukemalla urheiluseuroja tärkeässä aktiivielämää edistävässä roolissaan. Tehdään yhdessä hyvää!

Miten kerään rahaa seuralleni?

Kannusta yrityksiä liittymään Pageron sähköisen kaupankäyntiverkostoon ja kerää seurallesi rahaa. Kaikista kampanjaan liittyvistä yrityksistä seurat saavat huikeat 40% yhteistyön kiinteistä palvelumaksuista, nyt ja tulevaisuudessa. NUORISO LIIKKUU -varainkeruu on tarkoitettu kaikille Suomen urheiluseuroille ja täyttämällä urheiluseurasi tiedot alla olevaan lomakkeeseen liityt mukaan kampanjaan. Rekisteröitymisen yhteydessä saat seurallesi kampanjakoodin, jonka avulla kampanjan tuotot kohdistetaan oikealle seuralle. Rekisteröitymisen jälkeen seuran jäsenet voivat markkinoida kampanjaa ja kannustaa yrityksiä mukaan tukijoiksi.

REKISTERÖI SEURASI

Miten yritykseni voi osallistua kampanjaan?

Kerää tilaus- ja laskuliikenteesi yhteen kanavaan, Pagero Onlineen, ja osallistu NUORISO LIIKKUU -kampanjaan. Liittymällä Pageron verkostoon tehostat yrityksesi tilaus- ja laskutusprosesseja ja tuet samalla nuorisoliikuntaa. Yrityksesi ei maksa kampanjaan osallistumisesta lisämaksuja vaan Pagero sponsoroi osoitetun seuran toimintaa 40 % osuudella yhteistyön kiinteistä palvelumaksuista. Palkkio on urheiluseuralle vuosittain jatkuva ja avustuksesi on näin ollen pitkäkestoinen. Kannustamme kaikkia yrityksiä mukaan tukemaan nuorisoamme!

LIITY KAMPANJAAN

Pagero mukana Nuoriso liikkuu -kampanjassa

Haluamme luoda nuorille parhaimmat edellytykset aktiiviseen ja terveelliseen elämään, samoin kuin autamme yrityksiä löytämään parhaimmat ratkaisut toiminnan kehittämiselle ja menestymiselle.

TUTUSTU PAGEROON

Yritysmaailman tuki lasten ja nuorten liikuntaharrastuksille on todella tärkeää ja ilman yritysmaailman tukea ei seuratoimintaa pysty toteuttamaan. Nyt jäsenet voivat levittää tietoa Pageron kampanjasta ja siten olla omalta osaltaan helposti ja tehokkaasti mukana tukemassa Hongan kasvatus- ja liikuntatyötä.

Anne Eklund, Toiminnanjohtaja, Tapiolan Honka ry

Haluatko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä:

PAGERO OY, Ville Wuorenjuuri: 045 672 8117