Pagero Online -alusta

Pagero Online -alusta

Parannamme ja laajennamme liiketoimintaprosessien tukea jatkuvasti taataksemme, että asiakkaamme toimivat lakien ja säädösten mukaan kaikissa toimintamaissaan.

Käytämme paljon resursseja myös testien parantamiseen, kehitystyön tehostamiseen ja arkkitehtuurimuutoksiin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme nykyaikaisen ja skaalautuvan alustan. Alta voit lukea lisää työskentelytavoistamme ja asiakkaidemme saamasta hyödystä.

Pagero Global Icon

Avoin verkko

Kun aloitimme Pagero Online -alustan suunnittelun ja rakentamisen, useimmat palveluntarjoajat toimittivat alustoja, joissa yhteydet luotiin kalliilla point-to-point-ratkaisuilla. Me lähdimme Pagero Onlinen kanssa täysin vastakkaiseen suuntaan. Tämän strategian ansiosta Pagerosta kehittyi yksi alansa johtavista alustoista, joka tarjoaa asiakkaille seuraavia hyötyjä:

  • itsepalvelualusta yhteydenpitoon muiden yritysten kanssa
  • tiedostomuotokirjasto veloituksetta
  • alusta, joka tarjoaa laajan verkoston sekä Pagero Onlinea käyttäviä yrityksiä että muita palveluntarjoajia
  • kohtuulliset kustannukset, kun liikekumppanilla on käytössä tuntemattomia tiedostomuotoja tai viestintäprotokollia.

Automatisoitu testaus

Laadukkaan palvelun tarjoaminen asiakkaille on ollut yksi tärkeimpiä tehtäviämme aina Pagero Onlinen kehittämisestä lähtien. Varmistamme kaikkien Pagero Online -palvelujen toimivuuden monin erilaisin automatisoiduin testein. Aikaa myöten manuaalisten tarkistusten tarve on vähentynyt, joten olemme näiden testien ansiosta voineet toimittaa uusia toimintoja paljon aiempaa nopeammin.

Jatkuva toimitus ja mikropalvelut

Jatkuva toimitus -konseptin avulla pystymme julkaisemaan muutoksia useita kertoja päivässä sen sijaan, että julkaisisimme muutokset kerralla parin viikon välein. Syy tähän on se, että haluamme julkaista uudet toiminnot vähän kerrallaan, jotta asiakkaiden olisi helpompi omaksua ne. Lisäksi saamme tällä tavoin nopeammin palautetta tarvittavista parannuksista.

Yksi tapa toteuttaa jatkuva toimitus on jakaa alusta pieniin palveluosioihin ison palvelukokonaisuuden sijasta. Tätä tapaa kutsutaan mikropalveluarkkitehtuuriksi. Tämän lähestymistavan ansiosta uusia palveluita voidaan ottaa käyttöön ja vanhoja päivittää ilman, että se vaikuttaa käytössä oleviin palveluihin.

Automatisoitu asetusten hallinta

Palvelimemme ja laitteemme poistavat kaiken manuaalisen konfiguroinnin ja asentamisen. Näin asiakkaamme saavat laadukkaampia palveluita, koska identtiset testaus- ja tuotantoympäristöt helpottavat ominaisuuksien testaamista samoissa olosuhteissa kuin missä tuotanto tapahtuu.

Valvonta ja tilastot

Tunnistamme jatkuvasti kehitysalueita tarkastelemalla trendejä, ja tarjoamme nopeaa ongelmanratkaisua. Lisäksi analysoimme toimintojen käyttöä ja parannamme toimintoja, jotta ne sopivat asiakkaidemme oikeaan käyttötapaan.

Ei käyttökatkoja ja feature toggle -tekniikka

Toimintaperiaatteemme on se, että palvelussamme ei ole käyttökatkoja. Asiakkaillemme tästä on se hyöty, että he saavat alustan, joka toimii aina.

Feature toggle -tekniikka auttaa meitä päivittämään ja testaamaan toimintoja muutamalla valikoidulla asiakkaalla ja kokeilemaan toiminnon eri versioita, jotta näemme, mikä niistä suoriutuu parhaiten käytännössä.

Kumppanuudet ja ohjelmointirajapinnat

Haluamme, että asiakkaamme voivat pitää saumattomasti yhteyttä liikekumppaneihinsa palveluidemme avulla. Tästä syystä keskitymme rakentamaan ohjelmointirajapintoja asiakkaillemme ja kumppaneillemme.

Asiakkaat haluavat ehkä automatisoida tai virtaviivaistaa prosessejaan yrityksen toiminnan tehostamiseksi. Toiminnanohjausjärjestelmien myyjät voivat sisällyttää palvelumme osaksi liiketoimintaprosesseja. Näin heidän asiakkaansa saavat käyttöönsä koko Pagero Online -verkoston ja kaikki tarjoamamme palvelut osaksi päivittäistä työtään.

Pagero Online on kypsä SaaS-alusta, josta on tullut yksi merkittävimpiä O2C- ja P2P-palveluiden toimittajia.

Bård Langöy, CTO, Pagero Group

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Käytimmepä mitä järjestelmää tahansa ja muokkasimmepa sitä miten tahansa, Pageron palveluiden integrointi järjestelmään on aina onnistunut ongelmitta.

Anja Vaaja, Hallintopäällikkö, Kovanen Yhtiöt Oy

Lue lisää tarjonnastamme