Media

/Media
Media 2017-12-14T15:20:34+00:00

KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA

Kirjoitatko artikkelia Pagerosta? Tälle sivulle olemme koonneet informaatiota meistä, jotta löytäisit tarvitsemasi tiedot helposti. Lue viimeisimmät lehdistötiedotteemme, inspiroidu blogistamme ja katso yksityiskohtaista tietoa tarjoavia videoitamme. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai tilaa uutiskirjeemme. Lataa logomme ja yrityksemme boilerplate. Ota mielellään yhteyttä meihin halutessasi lisätietoja!

LISÄTIETOJA

LEHDISTÖTIEDOTTEET

Lisää

PAGERON BLOGI

Lue lisää liiketoiminnallisten asiakirjojen sähköisestä käsittelystä blogissamme, jossa jaamme parhaimmat vinkit ja niksit onnistuneeseen digitalisointiin.

TUTUSTU BLOGIIMME

VIDEOT

Lisää

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Lataa Whitepaper- ja markkinaraportit saadaksesi lisätietoja alastamme.

LOGOTYYPIT

LATAA KAIKKI LOGOTYYPIT

BOILERPLATE

Pagero Group kehittää ja markkinoi Pagero Onlinea, joka on pilvipohjainen verkosto liiketoiminnallisten asiakirjojen tiedonvälitykseen hankinnasta-maksuun, tilauksesta-maksuun ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosesseihin.

Pagero Online on kaikista toiminnanohjausjärjestelmistä riippumaton sekä sopii kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille. Lisäpalvelumme mahdollistavat oikeanlaisen tiedon saamisen sekä 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomavälityksen asiakkaillemme, joka johtaa vähenevään virhekäsittelyyn, paikallisten ALV-säännösten täyttymiseen ja hankintojen parempaan hallintaan. Pagero Online on myös yhdistetty lukuisiin muihin verkostoihin maailmanlaajuisen tavoitettavuuden saavuttamiseksi.

Pagero konserni koostuu yli 190 työntekijästä ja pääkonttorimme sijaitsee Göteborgissa. Lisäksi Pagerolla on paikalliset myyntikonttorit Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa, Helsingissä, Dublinissa, Amsterdamissa, Roomassa, Madridissa, Pariisissa, Istanbulissa, Dubaissa ja Chicagossa.

Lue lisää osoitteesta www.pagero.fi

LATAA BOILERPLATE

KYSYMYKSIÄ?

Pierre Wahlgren

VP Marketing

Pidetään yhteyttä!

Haluatko pysyä ajantasalla siitä mitä Pagerolla tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme.

LINKEDIN @Pagero Oy
FACEBOOK @PageroGroup
TWITTER @Pagero
YOUTUBE @PageroMarketing

UUTISKIRJE

[]
1 Step 1
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder