Media

KAIKKI YHDESTÄ PAIKASTA

Kirjoitatko artikkelia Pagerosta? Tälle sivulle olemme koonneet informaatiota meistä, jotta löytäisit tarvitsemasi tiedot helposti. Lue viimeisimmät lehdistötiedotteemme, inspiroidu blogistamme ja katso yksityiskohtaista tietoa tarjoavia videoitamme. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai tilaa uutiskirjeemme. Lataa logomme ja yrityksemme boilerplate. Ota mielellään yhteyttä meihin halutessasi lisätietoja!

LISÄTIETOJA

PAGERON BLOGI

Lue lisää liiketoiminnallisten asiakirjojen sähköisestä käsittelystä blogissamme, jossa jaamme parhaimmat vinkit ja niksit onnistuneeseen digitalisointiin.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Lataa Whitepaper- ja markkinaraportit saadaksesi lisätietoja alastamme.

LOGOTYYPIT

BOILERPLATE

Pagero on sitoutunut tekemään sähköisestä kaupankäynnistä helppoa. Autamme yrityksiä digitalisoimaan, automatisoimaan, tallentamaan ja tulkitsemaan dataa, jotta kaupankäynti kaikkien yhteistyökumppanien kanssa sujuisi vaivattomasti ja luotettavasti – ja vain yhdellä ainoalla yhteydellä Pagero Online -alustaan.

Maailmanlaajuinen ja avoin verkkoalustamme on kaikista ERP-järjestelmistä riippumaton ja suunniteltu hankinnasta-maksuun, tilauksesta-maksuun ja logistiikasta-maksuun (TMS) prosessien saumattomaan tiedonvälitykseen. Tarjoamme reaaliaikaista tiedonvälitystä, helppoa integrointia sekä ainutlaatuista asiakaspalvelua kaiken kokoisille ja eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Lisäpalvelumme avulla asiakkaamme voivat varmistua datan oikeellisuudesta ja laadusta, saavuttaa 100% digitaalisen lähtevän ja saapuvan sanomaliikenteen, minimoida virhekäsittelyä, hallinnoida kuluja ja täyttää paikallisia ALV-säännösten vaatimuksia.

Pagero konserni koostuu yli 250 työntekijästä. Göteborgissa sijaitsevan pääkonttorimme lisäksi yrityksellä on 17 toimistoa ympäri maailmaa, muun muassa Lontoossa, Chicagossa ja Dubaissa. Lisätietoja www.pagero.fi

KYSYMYKSIÄ?

Esin Saribatir

VP Strategy & Marketing

Pidetään yhteyttä!

Haluatko pysyä ajantasalla siitä mitä Pagerolla tapahtuu? Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa tai tilaa kuukausittainen uutiskirjeemme.

LINKEDIN @Pagero Oy
FACEBOOK @PageroGroup
TWITTER @Pagero
YOUTUBE @PageroMarketing