Digitalisoi ja kevennä liiketoimintaprosessisi Pageron avulla

Pagero tekee ostamisesta ja myymisestä helppoa

Mielestämme osto- ja myyntiprosessiesi pitää olla helppoja yrityksesi koosta tai sijainnista riippumatta. Siksi Pageron verkosto on suunniteltu integroitumaan saumattomasti nykyisiin järjestelmiisi ja prosesseihisi. Yksi yhteys globaaliin verkostoomme mahdollistaa sinulle tietojesi tarkkuuden, toimintojen tehokkuuden ja tosiaikaisen kuvan saamisen kaikista osto- ja myyntiprosesseistasi.

Siirry digiaikaan Pagero Free -palvelulla

Saumaton integrointi

Avoin, globaali ja pilvipohjainen

Pageron avoin verkosto ja saumaton integrointi merkitsevät sinulle vapautta ja joustavuutta työskennellä käyttäen mitä tahansa valitsemaasi järjestelmää – nyt ja tulevaisuudessa. Globaalin ulottuvuutemme ja verkkojen välisen yhteentoimivuuden ansiosta voimme luoda sinulle yhteyden mihin tahansa liiketoimintakumppaniin missä päin maailmaa tahansa. Pilvipohjaisena verkostona huolehdimme puolestasi kaikista raskaista työvaiheista, joten voit ottaa käyttöön yhden, globaalin ratkaisun tarvitsematta huolehtia päivityksistä ja ylläpidosta – ja kaikki tämä sen lisäksi, että varmistamme ratkaisullesi pysyvästi paikallisen säännöstenmukaisuuden.

Datan tarkkuus

On aika muuttaa dataa koskeva ajattelumme

Pageron verkoston ansiosta heikkolaatuinen data ja datan puhdistaminen ovat historiaa. Data varmennetaan ja rikastetaan ennen sen lähettämistä edelleen käsiteltäväksi, joten virheiden käsittelytarve vähenee ja tehokkuus lisääntyy koko osto- ja myyntiprosessissa. Tietojen virheettömyyden ansiosta Pageron raportointi- ja analysointipalvelut auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä ja parantamaan toimintojen tuloksellisuutta.

Huippulaatua toimintoihin

Johdonmukaisuutta ja luotettavuutta – nyt ja aina

Ympäri vuorokauden aktiivisessa maailmassa uskomme asiakkaittemme ansaitsevan toimintojen huippulaatua 24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa. Siksi Pagero-verkosto käyttää uusinta teknologiaa varmistaakseen toimintakatkosten nollaamisen, joten globaalit yhteytesi ovat keskeytymättä ulottuvillasi aina kun niitä tarvitset. Verkostomme avulla pystyt myös saavuttamaan ja pitämään yllä paikallista säännöstenmukaisuutta riippumatta siitä, kuinka moneen maahan ja kuinka monen rajan yli toimintosi ulottuvat. Globaali tukitiimimme ja ylivoimainen asiakaspalvelumme auttavat sinua saavuttamaan huippulaadukkaita toimintoketjuja.

Reaaliaikainen näkyvyys

Kaikissa toiminnoissasi

Nykyisessä liiketoimintaympäristössä kilpailukyvyn säilyttämiseen ei riitä pelkkä tehokkuuden parantaminen ja prosessien virtaviivaistaminen. Se vaatii reaaliaikaista näkyvyyttä kaikissa toiminnoissanne. Siksi ratkaisumme ja verkostomme on suunniteltu tukemaan kaikkia osto- ja myyntiprosessejanne. Yhdistettynä saumattomaan integrointiimme, datan tarkkuuteen ja toimintojen huippulaadukkuuteen Pageron verkosto tuo parempaa tuloksellisuutta paremman näkyvyyden ansiosta – reaaliaikaisesti.

Kysyttävää?

Pyydä jotakuta tiimimme jäsentä ottamaan sinuun yhteyttä tai soita meille saadaksesi lisätietoja.