//Pagero ja IFS – maailmanlaajuiset kumppanit
Pagero ja IFS – maailmanlaajuiset kumppanit2019-08-21T16:37:09+00:00

Pagero ja IFS – maailmanlaajuiset kumppanit

Täysin digitoitu liiketoimintaprosessi end-to-end-valvontaan

Pitkän ja läheisen yhteistyön tuloksena Pagero ja IFS ovat solmineet maailmanlaajuisen kumppanuussopimuksen. Sopimuksen ansiosta kaikki IFS:n asiakkaat voivat alkaa nopeasti ja helposti käyttää Pageron palveluja ja pilvipohjaisia sähköisen liiketoiminnan verkkoja P2P- ja O2C-prosessien digitoimisen ja end-to-end-valvonnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaat työskentelevät jatkossakin normaaliin tapaan IFS Applications™ -sovelluksissa ja voivat kommunikoida sähköisesti kaikkien liikekumppaneiden kanssa yrityksen koosta, järjestelmästä tai toimialasta riippumatta.

Palvelut, jotka täydentävät toisiaan

Pageron palvelut täydentävät IFS Applications™ -sovelluksiasi ja auttavat sinua yksinkertaistamaan liiketoimintaprosessisi automatisoidun työnkulun sekä paremman valvonnan, turvallisuuden ja jäljitettävyyden kautta.

IFS Applications™ tarjoaa loppukäyttäjille erinomaista käytettävyyttä ja prosessitukea sekä tilaus- että laskutusprosesseissa, ja Pagero varmistaa, että tilaukset ja laskut muutetaan IFS:n muodosta asianmukaiseen vastaanottajan muotoon tai päinvastoin, maasta tai toimialan standardeista riippuen.

Tuemme seuraavia prosesseja:

Asiakaskertomukset

Pagero Global Icon

Yhteys maailmanlaajuiseen sähköisen liiketoiminnan verkostoon

Pageron tavoite on tarjota asiakkailleen maailmanlaajuinen sähköinen kaupankäynnin verkosto, jonka avulla he tavoittavat kaikki yksityisen ja julkisen puolen yhteistyökumppanit, palveluntarjoajat sekä muita verkostoja.

Tavoitteen saavuttamiseksi teemme yhteistyötä lukuisten muiden operaattoreiden kanssa ympäri maailmaa. Panostamme myös julkisen sektorin ja verkostomme välisen yhteyden rakentamiseen kaikissa niissä Euroopan maissa, joissa verkkolaskutus ja sähköiset tilaukset ovat määrätty lailla. Lisäksi olemme hyväksytty yhteyspiste kaikissa maissa, joissa PEPPOL-verkosto on otettu käyttöön julkishallinnon ja toimittajien väliseen sähköiseen kaupankäyntiin.

Tulevat tapahtumat

IFS World Conference 2019

lokakuu 7, maanantai - lokakuu 10, torstai

Yksinkertainen käyttöönottoprosessi

Pagero ja IFS käyvät tiivistä ja jatkuvaa vuoropuhelua, joka yksinkertaistaa käyttöönottoprosessia yhteisten asiakkaidemme osalta.

Tuotekehitysosastomme tekevät yhteistyötä ja tapaavat säännöllisesti optimoidakseen palveluja. Valmistelemme projekteja yhdessä, mikä säästää asiakkaillemme rahaa ja hyödyttää heitä. Pagero on myös luonut käyttöönottopaketin, joka koostuu käyttöönotto-oppaasta ja rooliin perustuvista käyttöönottoon liittyvistä esittelymateriaaleista ja mahdollistaa Pagero-sovelluksen käyttämisen IFS Applications™ -sovellusten kanssa.

Pagero Online -palveluun liittymisen edut

  • Nopea ja yksinkertainen käyttöönotto valmiiksi määritellyn integraatiomallin ansiosta
  • Tukea koskien hinnastoja, tilauksia, tilausvahvistuksia, lähetysilmoituksia ja laskuja
  • Yhteys yli 1 500 000 yritykseen maailmanlaajuisesti Pageron ja liikekumppaniemme verkostojen kautta
  • Mahdollisuus lähettää B2B-, B2G- ja B2C-sanomia
  • Kaikkien tiedostomuotojen automaattinen muuttaminen Pageron tiedostomuotokannassa
  • 90 päivän transaktiohistoria
  • Ilmaiset päivitykset ja ilmaiset tukipalvelut
  • Turvallinen tietoliikenne suojatun verkoston kautta

Lataa esite

Maailmanlaajuinen P2P-, O2C- sekä AP- ja AR-automaatioratkaisu

Lue lisää

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Ota yhteyttä
Käytämme evästeitä ja muita kolmansien osapuolten palveluja analysoidaksemme verkkoliikennettä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia seuraamalla tietosuojaselosteemme ohjeita. OK