/Pagero Freight Solutions – täydellinen rahtikulujen seuranta
Pagero Freight Solutions – täydellinen rahtikulujen seuranta2019-05-10T14:43:29+00:00

Pagero Freight Solutions
Täydellinen rahtikulujen seuranta

Yleiskuva digitaalisesta sanomaliikenteestäsi

Käytä Pagero Freight Solutions -ratkaisua rahtikulujen valvontaan ja seuraa niiden kehittymistä tosiaikaisesti. Rahtikulujen seuranta- ja täsmäytyspalvelumme varmentaa automaattisesti laskut ja havaitsee sekä käsittelee poikkeamat, varmistaa tietojen oikeellisuuden ja supistaa kokonaiskustannuksia. Pageron avoin, globaali verkosto antaa sinulle mahdollisuuden ottaa yhteys kehen tahansa logistiikkapalveluiden tarjoajaan yhden yhteyskanavan kautta. Pilvipohjaisen verkkomme ansiosta Pagero Freight Solutions -ratkaisumme voi seurata mukanasi minne tahansa toimintosi tai liikekumppanisi sinut vievät.

Automatisoitu laskujen seuranta

Anna Pagero Freight Solutions -ratkaisun helpottaa laskujesi tarkastusta ja täsmäytystä automaattisen kulujenhallinta- ja kustannusseurantapalvelumme avulla. Palvelumme mahdollistavat:

  • Laskujesi varmennuksen suhteessa sopimuksiin

  • Poikkeamien havaitsemisen ja käsittelyn ennalta määrittelemiesi liiketoimintasääntöjen mukaisesti

  • Tietojen laadun varmistuksen kehittynyttä koneoppimista ja operatiiviseen toimintaan liittyvän tiedon keräämistä varten

  • Kuljetusten kokonaiskustannusten seurannan ja supistamisen

Logistiikkakustannusten hallinta Pagero Freight Solutions -ratkaisun avulla

OTA YHTEYTTÄ

Yksi järjestelmä globaaleihin toimintoihin

Pagero Freight Solutions -ratkaisuun sisältyy Pageron compliance-palvelu, joka auttaa sinua saavuttamaan paikallisen säännöstenmukaisuuden, mukaan lukien vero- ja alv-vaatimukset. Pilvipohjainen verkostomme ja globaali kattavuutemme merkitsevät, että alustamme on valmiina aina, kun haluat skaalata tai laajentaa toimintojasi. Toimintamme ei tunne maantieteellisiä rajoja, joten voit seurata liiketoimintojasi missä päin maailmaa tahansa.

Tekoäly ja koneoppiminen reaaliaikaista kuljetusten hallintaa varten

Pagero tarjoaa parasta tekoälyn hyödyntämistä ja koneoppimista Freight Solutions -ratkaisun avulla. Käyttämällä täysin indeksoitua historiaamme räätälöityjen tietokokonaisuuksien kehittämiseksi Pagero Freight Solutions mahdollistaa sinulle tavaravirtojesi seuraamisen ja muokkaamisen reaaliajassa toiminnallisen suorituskyvyn parantamiseksi. Yhdistä Pagero Freight Solutions ja analytiikka ja raportointi -palvelumme tietojen kuljetustoiminnoistasi ottamiseksi entistä paremmin haltuun.

Ratkaisu sisältää ennalta määritettyjä laadunvalvontamittareita, jotka suodattavat epätarkkuudet ja varmistavat turvallisuuden.
CARL WESTMAN, PROSESSI-JA MENETELMÄVASTAAVA, ERICSSON DISTRIBUTION LOGISTICS

Aiheeseen liittyvä sisältö

No items found
Käytämme evästeitä ja muita kolmansien osapuolten palveluja analysoidaksemme verkkoliikennettä tietosuojaselosteemme mukaisesti. Voit milloin tahansa muuttaa selaimesi asetuksia seuraamalla tietosuojaselosteemme ohjeita. OK