Valtion B2G, B2B ja B2C -verkostot sähköiseen laskutukseen

Lähetä ja vastaanota verkkolaskuja paikallisen lainsäädännön mukaisesti. Pagero helpottaa yhteyden muodostamista valtion verkostoihin samalla, kun täytät kaikki paikalliset lakivaatimukset maailmanlaajuisesti.

Lue lisää

Muodosta yhteys valtion verkostoihin maailmanlaajuisesti

Pagero on yhdistetty useisiin valtion alustoihin ja verkostoihin ympäri maailman, jotta voit välittää sähköisiä asiakirjoja, jotka täyttävät paikalliset lait ja säännöt – sovellettavasta sähköisen laskutuksen mallista riippumatta. Alla on lisätietoa yleisimmistä malleista:

Post-audit

Post-audit-malli merkitsee jälkitarkastusta ja se antaa liikekumppaneille mahdollisuuden toimittaa verkkolaskuja ja muita sähköisiä asiakirjoja ilman veroviranomaisten välitöntä valvontaa.

Sähköiset asiakirjat hyväksytään, mutta tiedostomuotoa, verkostoa, asiakirjojen laadintaa ja tiedonsiirtoa koskevia määräyksiä ei ole. Tämän mallin joustavuus tekee siitä yleisimmän.

Clearance

Hard clearance: Veroviranomaisen on hyväksyttävä toimittajan lasku laillisesti ennen kuin se lähetetään ostajalle. On olemassa ennalta määritetty verkosto sekä ennalta määritetty tiedostomuoto ja viestintätapa.

Soft clearance: On olemassa ennalta määritetty verkosto sekä ennalta määritetty tiedostomuoto ja viestintätapa, mutta hyväksyntää ei tarvita ennen kuin asiakirja lähetetään ostajalle.

Avoin yhdysliikenne-Peppol

Verkkolaskuja ja muita sähköisiä asiakirjoja vaihdetaan Peppol-verkoston avulla. Malli perustuu post-audit-malliin ja se antaa liikekumppaneille mahdollisuuden laatia ja vastaanottaa sähköisiä asiakirjoja haluamassaan tiedostomuodossa.

Tiedostomuotoa, sisältöä, viestintää ja arvonlisäsääntöjen noudattamista säätelevät akkreditoidut palveluntarjoajat liikekumppanien sijaan.

Muodosta yhteys valtion verkostoihin ja noudata paikallisia sääntöjä

Lue lisää